keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Lastenhuoneinspistä

Meidän eskarilainen on alkanut pikku hiljaa muokata itselleen "ison tytön" huonetta. Kaappeja on tyhjennetty Hello Kitty palapeleistä, kirjahyllystä on lähtenyt monta "vauvakirjaa" ja toiveissa on uuden väriset seinät sekä pyörivä työtuoli. Pitkän tyttömme työpöytä ja tuolit vaihdettiin isompiin jo pari vuotta sitten, myös jatkettava sänky saa vielä luvan kelvata. 

Kuvien lastenhuoneet ovat eri ikäisille, mutta niissä kaikissa on joku pieni jippo, joka miellyttää omaa silmää: huonekalujen asettelu, hauska taulu, lamppu, matto, huoneen värimaailma, seinähylly tms. Toivottavasti näistä on hyötyä myös muille!
Kuvat: Google-kuvahaku
SHARE:

7 kommenttia

 1. Mikä ihme siinä on että meidänkin tyttö haluais ehdottomasti pyörivän tuolin jossa vielä pyörät alla??? Kun ne ei äidin silmää miellytä yhtään :( Ihania lastenhuoneita! Mutta mihin on piilotettu ne sadat lelut, beipparin kaksostenrattaat ja turvakaukalot, tuhannet askartelut ja kaikki muu sekalainen tavara ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ennen työhuoneessa aivan hirvittävä pyörivä ja pyörillä oleva toimistotuolinrotjake, joka vei julmetusti tilaa ja oli rumasti verhoiltu. Kyllähän siinä oli ihan hyvä istua, kun periaatteessa joka kohtaa pystyi säätämään, mutta eihän sitä koskaan säädetty. Mies piti siitä jostakin syystä kiinni kynsin hampain (vaikka minä sitä enemmän käytin) ja tytär rakasti tuolissa pyörimistä. Olin niiiiin onnellinen, kun sain viedä tuolin viime kesänä kirppikselle, ja joku vielä halusi ostaa sen:D Mutta nyt tytär haikailee itselleen samanlaista, kääk! Olen tarjonnut vaikka mitä vaihtoehtoja, mutta vielä ei ole löytynyt yhteistä säveltä...

   Poista
 2. Eipä näkyny inspiskuvissa yhtään pyörivää tuolia :) Jos joku vaan keksii miten sellaisen rumiluksen sais tuunattua silmää ees jotenkin miellyttäväksi niin kertokoon heti mulle!

  VastaaPoista
 3. Kauniita, iloisenvärisiä lastenhuoneita!

  VastaaPoista
 4. Lastenhuonekuvia on aina niin kivaa katsella. Varsinkin kun pojan huoneen remppa on vielä edessäpäin... Kivaa suunnitella ja haaveilla. Jotenkin hauskaa, kun niissä voi ja saa revitellä ja hassutella asioilla, joita ei koskaan toteuttaisi muissa kodin tiloissa. :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia, tosiaan. Meillä ei vielä tytöt esitä toiveita, mutta kohta sekin aika tulee. Täytyy sitten olla valmistautunut...

  VastaaPoista
 6. Meillä tulee toiveita oikealta ja vasemmalta, mutta onneksi ollaan niin saamattomia, että tytärkään ei oleta niiden toteutuvan:D

  Ja totta Katri, lastenhuoneessa kaikki on mahdollista ja siksi onkin niin ihanaa katsella kaikenlaisia kuvia, oli kodin tyyli muuten mikä tahansa.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig