tiistai 18. syyskuuta 2012

Tuolikaupat

Meillä oli joskus työhuoneessa ruma ja massiivinen toimistotuoli, joka tyttären mielestä oli talon paras istuin, koska se pyöri. Pääsin tuolista eroon vuosi sitten kirppiksellä, ja siitä asti tyttö on halunnut omaan huoneeseensa "isojen tyttöjen pyörivän tuolin". Olen ehdotellut vaikka millaisia, mutta yksikään ei ole saanut innostunutta vastaanottoa. Ja itse taas olen tyrmännyt tyttären valinnat. Joten kun naapuri soitti ja tarjosi vanhaa kässäluokan työtuolia eurolla(!), oli siihen tartuttava! 
Sekä tytär että äiti ovat olleet oikein tyytyväisiä uuteen tuoliin.
Että kiitosta vaan kovasti sinne aidan toiselle puolelle! Saa soitella jatkossakin:)
SHARE:

18 kommenttia

 1. Hyvännäköinen tuoli. Teitä tytön kanssa onnisti oikein kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Olin jo alkanut luopua toivosta, että löytäisimme tuolin josta molemmat pitäisimme...

   Poista
 2. Onpa teillä mukava naapuri :) ei hassumpi kauppa ollenkaan!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava tuoli!!! Tuollainen tai pari on ollut hakusessa jo pidempään, ei vaan osu kohdalle.

  VastaaPoista
 4. Hieno tuoli - kiva naapuri :) Täytyy sanoa, kun itselläkin on noita vanhoja puisia työtuoleja (tehdastuoleja) pari, niissä on yllättävän hyvä istua! Onhan niissä aikanaan tehty pitkää päivääkin, joten miksipä ei olisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tässä on aikuisenkin ihan hyvä istua. Ja tuolia pystyy pikkuisen säätämäänkin. Mutta tyttö ei säädöistä välitä, parasta on kun tuolilla voi pyöriä. Ja että eskarilaisen huoneessa on "ihan oikea koulutuoli":)

   Poista
 5. Kaupat olisin tehnyt minäkin. Onko tuo pöytä ollut laatikoineen valmis pöytä vai onko se itse tehty? Onko tuo pöytätila ollut riittävän kokoinen? Ja mistä tuo pöytä on? Meille tulee ainakin yksi pöytä ajankohtaiseksi jo ensi vuonna.

  Ihanalta näyttää teidän piha syysasussaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on näitä "tuunataan vanhoista Ikean huonekaluista":) Eli alunperin meillä oli Ikean Expedit lokerikkohylly (5x5 lokeroa), joka toimi opiskeluvuosina tilanjakajana. Tapit ja välihyllyt kärsivät lukuisissa muutoissa, joten jossakin vaiheessa siippa totesi ettei enää suostu kokoamaan rohjaketta ollenkaan. Aluksi tuunasin jäljellä olevista osista tv-tason, joka on sittemmin palvellut loistavasti lastenhuoneen säilytyskalusteena+tasona http://kaneliajakardemummaa.blogspot.fi/2012/07/70-luvulta-paivaa.html

   Vuosi sitten jäljellä olevasta hyllyn päätylevystä tehtiin tyttärelle pöytä jo olemassa olevien (Ikean) laatikostojen avulla. Syvyttä "pöydällä" on vain 39cm, mutta leveyttä 185cm. Eli pöydän ääreen mahtuu hyvin askartelemaan kavereidenkin kanssa. Tarinan opetus: kaikkea pitää säilöä niin kauan kuin varastoon vain mahtuu, sillä tavaroille voi löytyä yllättäviä käyttökohteita:D

   Poista
 6. Kylläpäs onkin siisti huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siellä aina näin siistiä ole! Mutta kun huoneeseen tulee joku uusi juttu (tuoli, lamppu tms.), jaksaa tytär vähän aikaa panostaa myös tuohon siistinä pitämiseen:)

   Poista
 7. Varmaan hyvä istua ja näyttääkin ihan uuvelta, siro ja kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli oli tosiaankin ihan moitteettomassa kunnossa. On tainnut olla tarkka kässänope!:)

   Poista
 8. Mistä löytää noin kivoja & reiluja naapureita. Hieno isojen tyttöjen pyörivä tuoli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä meiltä päin löytyy!:) Naapuriapu toimii hyvin ja alennuksista yms. vinkataan kaverille kans:)

   Poista
 9. Kelpaisi tuoli minullekkin: Uskon että tyttäresi on nyt tyytyväinen..saa pyöriä..hurlumhei :-)

  /Anne

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig