perjantai 12. lokakuuta 2012

Comfort pics

Uh huh, täällä on takana sellainen viikko, että saisi jo suunta kääntyä! Olemme olleet kipeinä yhtä aikaa, eri aikaa, välissä terve välipäivä, ja sitten taas homma alusta. Mies joutui lähtemään puolikuntoisena työmatkalle ja minä jäin sairastamaan lapsen kanssa. Ja sitä mukaa kun lapsi parani, minä muutuin kipeämmäksi. Energiaa pursuva lapsi ja vällyjen alla hytisevä äiti. Ei paras mahdollinen yhdistelmä. 

Oloa kohentamaan "lohtukuvia", kun se lohturuokakaan ei vielä maistu.
Kuvat: 1 & 2
7

Mukavaa, rentouttavaa ja tervettä viikonloppua kaikille!
SHARE:

23 kommenttia

 1. Parane pian! Aloin miettiä tuosta lohturuuasta, että vaikka olisin kuinka kipeä, minuun uppoaa aina ruokaa. Oikeesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä sairastaminen oli vähän sitä mallia, että vettä vahvempi ei meinannut pysyä sisällä... Mutta itselläni iskee siinä toipilasvaiheessa aina kova suolaisen ja rasvaisen ruoan himo: salmiakkia, pizzaa, suolakurkkuja, juustosnaksuja. Eli kaikkea tosi terveellistä ja vatsaystävällistä:D

   Poista
 2. Oh, ihania kuvia! Ja rupes tekemään mieli kaakaota, sellaista oikein ihanaa suklaalla maustettua, maitovaahtoon tehtyä. Hammaslääkärikäynnin jälkeinen puudutettu tila ei oikein liemiravintoa kummempaan kannusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hammasvaivat on jo helpottaneet!

   Kaakaosta tuli mieleen, että kävimme vuosi sitten joulumarkkinamatkalla (Trier) suklaakaupassa, jossa kaikki tarjottava oli luonnollisesti hyvin suklaista. Kaakaonkin sai valita joko vaaleaan, tummaan tai valkosuklaaseen. Lapsen mielestä kaakao oli liian makeaa(!), aikuiset nautiskelivat samettista juomaa kuin shampanjaa ikään:)

   Poista
  2. Oh, tuo kuulostaa ihanalta! Pitääkin testailla eri suklaita ja kaakaota!

   Poista
 3. IHANAT HERKUT sulla siellä! Voih, kipeänä ei ole herkkua olla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt alkaa onneksi jo helpottaa, kun saatiin mieskin työmatkalta kotiin.

   Poista
 4. Pikaista paranemista ja rauhallista viikonloppua!!!!!

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista! Tunnelmallisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri! Kuvat oli jotenkin niin tähän olotilaan sopivia, lämpöisiä, pehmeitä, turvallisia.

   Poista
 6. ah, mitä värejä!!! Pikaista paranemista sinne!!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti nuo ihanat kuvat siivittävät teidät taas terveyden tielle! Paranemisia! :)

  VastaaPoista
 8. Näissä kuvissa kyllä silmä lepää. Pikaista toipumista sinne sairastuvalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terapiakuvia:) Tekisi ihan hyvää aika ajoin tuijotella tämän sortin kuvia, vähän sama vaikutus kuin rauhoittavalla musiikilla.

   Poista
 9. Olo kohenee tuntuvasti kuviasi katsellessa - voi sentään noita lepääviä lutusia luppakorvia ja karvatassuja ... Kuuluvatko nämä ihanaiset teidän perheeseen?
  Toivottavasti vointisi paranee pian - Levollista viikonloppua toivotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti kaikki kuvat olivat lainattuja, vaikka meillä kova koirakuume onkin. Tytär on tosin viime aikoina saanut päähänsä, että äidin masusta tulee vauvan lisäksi koiranpentu! Koitin kyllä kovasti vakuuttaa, että koiraa EI varmuudella ole tulossa, mutta toivossa on kai hyvä elää:)

   Poista
 10. Voi kiitos kiitos...Muistiin talletan nuo kuvalinkit. Täälläkin poskionteloita podetaan vaikka syksyn lehet oottaa haravoijaansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä poskionteloita poti kaikkien muiden tautien lisäksi nuorin, itse keskityin "vain" tähän vatsaflunssaan...Ja kukkasipulit, parit mustikat yms. odottaa edelleen istuttajaansa. Mutta sielläpä odottavat:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig