lauantai 6. lokakuuta 2012

Ainahan se on mielessä...

...nimittäin joulu! Tytär on jo kirjoittanut joulupukille, minä olen puolisalaa kuunnellut ihanaista Michael Bublén joululevyä. On valmisteltu joulutervehdyksiä, ostettu lahjoja, testattu joululeivonnaisia ja varattu joulukalenteriyllätyksiä. Pinnan alla kupliva joulumieli päästetään nyt ihan julkisesti valloilleen, ja samalla puhallan pölyt pois tammikuussa hyllytetystä joulublogistani.


Kuva täältä

Tervemenoa siis nauttimaan Piparkakkua ja jouluisia ajatuksia!:)

SHARE:

20 kommenttia

 1. Mä alan pikkuhiljaa imeytymään tähän joulumaniaan, mikä blogeissa pikkuhiljaa kytee. Muuten ei kyllä olisi joulu käynyt edes mielessä vielä. Mulla oli mennyt sun edellinen postaus ohi. Ja voi miten ihana uutinen ja suloisen näköinen pulla siellä essun alla! Paljon onnea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati onnitteluista!

   Joo, pientä joulumaniaa on havaittavissa:) Onneksi sitä voi purkaa täällä blogeissa, lukee ken tahtoo ja innostuu mukana tai on innostumatta. Mies oli viime vuonna loppujen lopuksi oikein tyytyväinen joulublogistani, koska kuulemma vähensin huomattavasti ennenaikaista jouluhöpötystä kotioloissa:D Tyttärestä on selvästi tulossa äitinsä kaltainen, mutta isäntä ei oikein jaksa innostua joululauluista vielä syyskuussa...

   Poista
 2. Joulu on jo täälläkin mielessä:)
  Oikein mukavaa joulun odotusta ja valmistelua!
  Kävinkin jo laittamassa onnittelut edelliseen postaukseesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin, kiitos Susanne! Ja oikein ihanaa joulun odotusta ja touhotusta sinullekin, tästä se lähtee!:)

   Poista
 3. Apuaaaaa, joulu!! Vielä ei ole muuten ehtinyt ajatustakaan uhraamaan, mutta.kuoroharkoissahan on jo kuukausia (no ainakin 1 kuukausi) reenattu joululauluja, joten kyllähän se jo jossain kytee...

  Pitänee siis lähteä Piparkakulle tutustumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm...pitäisköhän liittyä johonkin kuoroon;) Saisi ihan luvan kanssa hoilata jo nyt!

   Poista
 4. Aina ennen joulua ajattelen että en laita niin paljoa leivonnaisia ja ruokia, mutta aina sitä jotenkin hurahtaa jouluun.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kuulla, että on muitakin jouluihmisiä. :) T. keitin tänään luumumarmeladia joulutorttuihin laitettavaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, täällä käsi pystyssä ilmoittaudun!:) Omat luumumarmeladit, oih ihanaa!

   Poista
 6. Aaaaaah ! Ihanaa kun joku tulee jo "joulukaapista" ulos !!!! Saatiin viimein kasvihuone-projekti valmiiks ja nyt tekee jo joulua mieli :)

  Ai niin, ja sulla on iiiiiiihana kasvihuone ! Aivan mieletön piha myös !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha haa, "joulukaapista ulos", tuo oli hyvä!:D

   Kävinkin jo aikaisemmin ihailemassa teidän lukaalia, ihan tuli joulufiilis niistä kynttilä+iltakuvista. Mahtavan näköistä siellä!

   Poista
 7. Ihana että nyt jo alatte iloitsemaan joulusta, se valmistelu ja odotus onkin melkein parasta! Minäkin jo mietiskelin ensimmäisten pipareiden leipomista pian.
  Ja ... todella ihana oli lukea edellisen postauksesi - niin iloisia uutisia - Onnittelut tulevan pienokaisen odotuksen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina onnitteluista!

   Aivan totta, joulussa on parasta juuri se tunnelmaan virittäytyminen, kaikenlainen suunnittelu ja valmistelu. Ja kun aloittaa hyvissä ajoin, ei kaikki kiva lopu niin äkkiä:)

   Poista
 8. Ihan pikkuisen minäkin sitä odotan jo, JOULUA!

  VastaaPoista
 9. Taidat olla jouluihminen! Minä sain vähän vilunväreitä, kun Kodin Ykkösessä oli jo joulukoristeet esillä. On ihan ok valmistella kotosalla, sillä jos itse tekee lahjat ja kortit yms, eihän niitä ehdi parissa viikossa tehdä, mutta joulukuusenkoristeet yms. heti oven edessä Anttilassa. Iik.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinkin voisi sanoa..:D Minulta meni kyllä monta joulua "hukkaan", sillä aikoinaan äitini sairastui ja kuoli juuri joulun aikaan. Joten "joulua karkuun ulkomaille" yms. joulunvälttelyt on myös koettu. Mutta oman lapsen myötä joulumieli on taas leimahtanut täyteen liekkiinsä. Ja vaiva taitaa vaan pahentua vuosi vuodelta!

   Poista
 10. Hih..meilläkin tytär ( 22 v..) laittoi sähköpostilla joululahjatoiveitaan..ihan asiallisia ja tarpeellisia kylläkin.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig