perjantai 19. lokakuuta 2012

Funkkistaloon?

Tämänhetkisen kotikaaoksen keskellä funkkistalon linjat rauhoittavat kummasti.

Kuvat ja lisätiedot: Family Ahlbäck Lkv

SHARE:

8 kommenttia

 1. Tämähän lienee kai kivitalo. Ja isot ikkunat. Ihan yes. Vain pitkä käytävä ei niin kiva. Ja makuuhuoneeseen laittaisin verhot. Kiva tumma sauna.

  Me asumme valkoista kivitaloa, emmekä vaihtaisi. Nyt on satanut niin paljon, että puro juoksee kohisten lehtomme lävitse. Pitää nukkua ikkuna auki, että voi nukahtaa veden kohinaan.

  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin ihana nukahtaa veden kohinaan!

   Me kävimme aikoinaan katsomassa ihanaa funkkistaloa, mutta se olisi vaatinut niin ison remontin, että taito ja rahat eivät olisi millään riittäneet. Rakastan kyllä myös vanhoja puutaloja, mutta tämänhetkisen kotikaaoksen keskellä avarat tilat ja selkeälinjaisuus rauhoittaisivat mieltä. Joulua kohden mieli alkaa taas kääntyä lasikuisteihin, natiseviin lattioihin, pehmeisiin muotoihin ja runsauteen. Niin se mieli vaihtelee:)

   Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 2. Jos meillä olisi talo hakusessa niin menisin ehdottomasti katsomaan, tosin tuosta hinnasta pitäisi "vähän" tinkiä. Ulkomööpelit saisivat kyllä viedä mennessään (paitsi nuo Toyt)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin näkisin teidät tuolla! Tosin teidän nykyinen kotikin edustaa ihan samaa selkeyttä ja rauhaa. T: nimim."kaikki paikat pursuaa tavaraa, olis kodinjärjestäjälle töitä"

   Poista
 3. Funkkis on ihan jees, jos siitä tyylistä tykkää. Itse olen romantikko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen milloin mitäkin. Eli pitäisi olla se selkeälinjainen kaupunkikoti, pitsihuvila kesäasuntona ja avara long-island-tyyppinen omakotitalo meren rannalta. Että ei sen kummempaa:D

   Poista

Blog Design Created by pipdig