perjantai 11. huhtikuuta 2014

Ja taas mennään, huh hei!

Meinasin viime viikolla kompastua kumppareihini, kun hain postilaatikosta uusimman Meidän Mökki -lehden. Lehdessä oli useampi sivu kasvihuonettamme otsikolla "Huumaava yrttitarha". Toki olin paikalla kun Ilona Pietiläinen ja Hanne Manelius meillä viime kesänä kävivät, mutten yhtään tiennyt milloin juttu ilmestyy.
Viime kesä oli monin tavoin ihmeellinen. Ohjelmointipäällikkö piti meidät sen verran kiireisinä, että puutarha sai olla aika lailla omassa rauhassa. Toki viljelylaatikoissa kasvoi maittavia vihanneksia ja kasvarissa kypsyi mehukas tomaattisato, mutta muuten puutarhaan ei tullut yhtäkään uutta penkkiä, laajennusta tai edes pensaan siirtoa. Ja siitä huolimatta puutarhassa kävi aikamoinen kuhina! 
Kesäkuussa keittiöpuutarhamme kuvattiin Kotipuutarha -lehteen, heinäkuussa Sonja Lumme vieraili puutarhassamme Kotipihan kasvihuone -kirjan tiimoilta ja lopuksi saimme vielä vieraiksemme ihanan Ilonan ja hulvattoman Hannen. 
Olin (ja olen edelleen) kaikista näistä yhteydenotoista ihan ällikällä lyöty, mutta todella onnellinen ja otettu, että ne kaikki toteutuivat. Mutta että juuri sinä kesänä, kun puutarhalle ei tehty oikein mitään!
Melkein jo tuntuu, että pitäisi luvata jättää kasvihuonejutut vähäksi aikaa. Niin paljon olen siitä viime aikoina postannut. Mutta eipä tuo lähestyvä kesä taida tahtia hidastaa.

Ilonan ja Hannen kanssa meno oli välillä melkoisen hilpeää. Muistan jossakin vaiheessa ojentaneeni ekaluokkalaista kuvissa pelleilystä.
Vaan kuvauspäivän otoksia katsellesani (näissä kuvajaana rakas aviomieheni) on todettava, ettei omena kauas puusta putoa... (minä heilun kumppareissani ja puukko(!) kädessä, tytär sentään ilman teräaseita).

Viikonlopputerveisin,
 Maria / Kanelia, kasvihuonetta ja kardemummaa 
SHARE:

23 kommenttia

  1. Pelleily piristää päivää! Ja kuviakin :O)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha ha, näinhän se on! Ei saa elämä olla liian vakavaa:D

      Hilpeää viikonloppua myös sinulle!:)

      Poista
  2. Kyllä noin ihanaa kasvihuonetta ja kaunista pihaa kelpaakin esitellä medialle! Näin me muutkin pääsemme sinne vierailulle :) Mukavaa kesän odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Konnadonna!:) Ja ihanaa kesän odotusta sinullekin. Eilen alkanut sade vei meillä viimeiset lumet, ihanaa!

      Poista
  3. Herrajesta ihan älyttömän kaunista! Varmasti juttujesa väärti. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos miia! Tarkkaan rajattua ja vain "paraatipuolelta":) Mutta tuolla istuskellessa rajaan omastakin silmästä kaiken pahasti keskeneräisen pois:D

      Poista
  4. Ihanan vehreätä! Ja eipä ole tosiaan omena kauas puusta pudonnut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tosiaan ole!:D Ehkä pitää ensi kerralla katsoa ensin peiliin ennen kuin alkaa motkottaa...

      Poista
  5. :D
    Mukavaa viikonloppua! t:Maarit

    VastaaPoista
  6. Ja justiin kun mun Meidän Mökki -lehden tilaus loppui. No pitääpä muistaa ostaa lehti.
    Sinä olet laittanut puutarhan niin hienoon kuntoon, ettei yksi rauhallisempi puutarha-askareskesä mitään haittaa. On teillä niin hienot istutukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Eija! Sen verran noissa penkeissä onneksi jo rehottaa, että ihan jokainen voikukka ei pistä silmään. Niitäkin kun on alkuvuosina tullut kitkettyä säkkikaupalla, huh huh. Nyt mahdumme puutarhaan paremmin kaikki: minä, rikat ja perennat:)

      Poista
  7. Upeita kuvia upeasta paikasta. Ei ihme, että siitä ollaan oltu kiinnostuneita. Ihanat ilopillerit siellä.

    VastaaPoista
  8. Aikalailla taitaa olla periytyvää tuo iloisuus;)
    Kiitos taas lehtivinkista, hyvästä aiheesta on kiva lukea ja katsoa kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eleet on kyllä yhtä tyylikkäät, huh huh!:D

      Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  9. Voi miten mukavat nuo alimmat kuvat. :)

    VastaaPoista
  10. Kyllä sä vähän voisit röyhistellä rintaasi sun kasvarista :) Ihanat kuvat susta ja tyttärestä. Hupaisa sattuma tuo poseeraus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että nämä hupaista yhteensattumat tyttären kanssa eivät jää tähän..:D Kiitos rohkaisusta, ehkä sitä tosiaan voisi vähän pörhistellä rintaansa, ihan jo pääsiäisen ja pääsiäistipujen kunniaksi!:)

      Poista
  11. Siis aivan mahtavan näköinen puutarha teillä...kasvihuonetta jo ihailinkin lehdestä!

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig