tiistai 8. huhtikuuta 2014

Sittenkin messuterveisiä

En ole vielä ehtinyt tehdä postausta Kevätmessuilta. Kävin katselemassa muiden messupostauksia ja kuvat ovat niin samoista kohteista, että meinasin jättää koko postauksen tekemättä. Mutta niin monta kivaa ideaa messuilla oli, että päätin kuitenkin koota osan niistä tänne muistiin.

Vaikka oma tyylini puutarhassa on "more is more", niin tykästyin silti kovasti tähän Deko-lehden malliparvekkeeseen / -pihaan (suunnittelu Peeta Peltola). 
Värimaailma ja materiaalit olivat sisustuslehtien kuvista tuttuja. 
Tämä miljöö toi mukavaa kontrastia muuten värikkääseen ympäristöön.
Mukavan kotoisa olo tuli Kotipuutarha -lehden osastolla, jonka olivat suunnitelleet Kati Jukarainen ja Piia Ouri. Paljon yksityiskohtia, paljon ideoita.
Ja miten nuo mehutölkit taimiruukkuina voivatkin näyttää niin paljon salonkikelpoisimmilta kuin meikäläisen eri paria olevat maitotölkit! 


 Tuonne teki mieli istahtaa lepuuttelemaan jalkojaan ja katselemaan messuvilinää. Vaikkapa tuo viinilasillinen kädessä.
Turkoosin ystävänä ihastelin tietenkin turkoosia istutuspöytää sekä lavankauluksia. 
Ja tuo minikasvihuone lavankauluksen päällä oli niin symppis!
Kotipuutarhan FB-sivujen mukaan minikasvihuonetta tuo maahan Mosa Interiors.
Minikasvihuoneen suojissa kasvoi rungollisia basilika"puita".
 Aivan ihania, ja minä pönttö unohdin omani hyllyyn!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Basilikapuu, oih. Miksi en nähnyt tuotakaan... Aika paljon mulla meni ohi silmien, kun olin niin hätäinen. Ensi vuonna ajan kanssa, ilman kauppareissun kummittelua mielessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiden messupostauksia katsellessani huomaan minäkin aika monen asian menneen ohi. Multa puuttui tänä vuonna se järjestelmällisyys, millä osastoja yleensä kierrän.

   Mutta siis toi basilikapuu, se oli ihana! Valitsin jo hyllystä hyväkuntoisimman ja työnsin sen sinne perimmäiseen nurkkaan odottamaan... Vaan meilläpä tuli yllättäen hieman kiire paluukuljetukseen ja edessä oli valinnan paikka: kotimatka vai basilikapuu. Hetken jopa puntaroin:D Ehkä ne jossakin vaiheessa rantautuvat tänne maaseudullekin..?

   Poista
  2. Sulla oli epäjärjestelmällisiä seuralaisia tänä vuonna mukana ;)

   Miia

   Poista
  3. Tuo Taimian basilikapuu on todella metka. En tiedä eikö niitä oltu karaistu meidän oloihin, mutta niiden oksat nuupahtivat päivässä parissa. Ihan kuin nesteet eivät olisi kiertäneent oksiin asti. Osa oksista myös kuihtui... Kaikissa kuudessa kappaleessa. Mutta ihania nuo rungolliset taimet ovat!

   Peetan suunnittelema Dekon osasto oli omaankin makuun ja sen pöydän ajattelin toteuttaa itsekin omalle pihalle. Kauniit kuvat!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Hyvä kun postasit, sillä mä en ollutkaan lukenut yhtään messupostausta vielä mistään muualta. ^_^ Ekan kuvan pöytä on ihana! Kesäiset puutarhajuhlat ja ystävät ison pöydän ääressä... ahhh... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva! Siis että edes jollekin nämä kuvat olivat tuoreita:)

   Sitä minäkin aloin heti miettiä...viiniä, juustoja, patonkeja, iloista puheensorinaa. Eikä ollenkaan pieniä vikkeliä käsiä, jotka vetäisivät astioita maahan, hyttysiä, kylmää...:D

   Poista
 3. Eriparisilla maitopurkeilla meilläkin mennään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heräsin tähän siemenkasvatukseen tölkkien kannalta hieman myöhään, joten kiersin viisi naapuria tölkkejä metsästäessä:D

   Poista
 4. Ihania kuvia! Kiitos! Osaatko vinkittää muita blogeja, joissa on ollut messuilta kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin näissä katselin kivoja messukuvia:
   http://sarahein.blogspot.fi/
   http://mielenlumoa.blogspot.fi/
   http://karolinanpuutarha.blogspot.fi/

   Poista

Blog Design Created by pipdig