perjantai 6. kesäkuuta 2014

Bloggaajailta ja arvontamuistutus

Eilen blogin Facebook-sivuilla jo kerroinkin, että meillä on meneillään ihan järjetön hulinaviikko. Onneksi hulinaan on mahtunut kaikkea mukavaa, kuten Kotipuutarha-lehden järjestämä bloggaajailta. Olin ihan täpinöissäni, sillä a) tämä oli ensimmäinen kerta, kun osallistuin jonkin sortin bloggaajatapaamiseen ja b) tiesin tapaavani muutaman entuudestaan tutun, sekä monta uutta "vanhaa tuttua". Nauru raikasi ja loistavat ideat lentelivät, kun Mosa Interiorsin ihanissa tiloissa kokoontui puutarhahulluja ja -hullumpia.
Lähdin iltaan kamera kassissa, tietenkin. Vaan paikan päällä otin yhden (1!) valokuvan (ja senkin ruoasta). Kun paikalla hääri ihan oikeita valokuvaajia, tuntui jotenkin nololta kaivaa omaa kameraa esiin ja aloittaa armotonta räpsimistä. Oma kuvaustaktiikkani kun on "sata kuvaa samasta, niin joukkoon mahtuu yksi helmi". Onneksi valokuvaaja-puutarhuri Hanna Marttinen kertoi illan aikana vinkkejä hyvien puutarha- ja kasvikuvien ottamiseen. Vaan vielä kun osaisi toteuttaa vinkit käytännössä. Oli hirmu lohdullista kuulla, että samoja "kuvausongelmia" oli muillakin. Niinpä aloimme jo ideoida puutarhablogikuvauskurssia, luonnon helmassa, yöaikaan (kesällä parhaat kuvausolosuhteet), telttamajoituksella... Kuten kerroin, paikalla oli puutarhahulluja!
Kuvat Kotipuutarha-lehdeltä luvan kanssa lainattuja.

Muistuttelen samalla kivasta kesäarvonnasta, jossa palkintona ihana sisustus- tai puutarhalehti. Aikaa osallistua vielä tänään perjantaina klo 24 asti. Voit osallistua arvontaan tästä sekä tietenkin blogin Facebook-sivuilla. Onnea matkaan ja aurinkoista viikonloppua!

Ps. Bloggaajaillassa mukana olleille: niitä "puutarhurin päivän asu" -kuvia odotellessa!;) 
SHARE:

7 kommenttia

 1. Lupaan, etten postaa päivän asua, sillä tulisi lukijakato, kun säikähtäisivät ;O) Naispuolinen Turhapuro kuvaa puutarha-asuani..

  VastaaPoista
 2. Oli kiva tavata Maria! :)
  Laita sä eka kuva sun asusta, niin katsotaan uskaltaudutaanko me muut... :)
  Vai pitäskö julistaa kilpailu, "PÄIVÄN NAISPUOLINEN TURHAPURO"?

  VastaaPoista
 3. Varmasti antoisa ilta - ja hauska. Olisin niin halunnut tulla tuonne, vaan liian pitkä matka. Pöh ja höh. Mutta nyt alkoi kiinnostaa nuo puutarhurin päivän asu-kuvat ;D

  VastaaPoista
 4. Oli kiva tavata! Tässä yksi kuva päivän puutarha-asusta: lähdin aamulla vitivalkoisessa pellavayöpaidassani kahvikupin kanssa puutarhaan. Tunnin kuluttua palaan puutarhasta harmaassa yöpaidassa, piti vähän nyppäistä sieltä,

  VastaaPoista
 5. Mua nauratti pihalla eilen, kun katsoin vetimiäni ja mietin päivän asu-postausta. Se on jo ajatuksena niin hullu, että joku päivä täyräytän sen kaikkien verkkokalvoille :D... Oli ihanaa nähdä taas!

  VastaaPoista
 6. ♥ Heippa ja oli niin hauskaa tavata! Toivottavasti näemme taasen. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Miestä nauratti, kun sain kutsun. Vitsiksi veikkasi, kun en todellakaan ole ollut aiemmin yhtään pihaihminen. Viime kesänä innostuin vähän ja taas tänä keväänä vielä vähän enemmän. Mutta jostainhan se tämäkin harrastus on aloitettava :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig