keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Pientä viimeistelyä vailla...

Tasan vuosi sitten oltiin näin kesäisissä tunnelmissa. Aurinko lämmitti, kerättiin kasvimaan antimia, pionit ja kurjenpolvet kukkivat, oli KESÄ. Saimme silloin vieraiksemme Outi Tynyksen ja Hanna Marttisen Kotipuutarha-lehdestä. Juttu tuosta ihanasta kesäpäivästä ja keittiöpuutarhastamme julkaistiin Kotipuutarhan huhtikuun numerossa.
Kuva: Hanna Marttinen / Kotipuutarha
Nyt, vuotta myöhemmin, juhannusviikolla, vaatetus on pitänyt olla kuin marraskuussa. Pienet salaatinalut värjöttelevät harson alla, jonka paikoillaan pysyminen myrskytuulessa on varmistettu kasalla tiiliskiviä.
Taivaalta on vihmonut rakeita, vettä ja räntää. 
Kaiken tämän keskellä meillä on meneillään pikku pihaprojekti.
Toivottavasti tästäkin on joskus tulevaisuudessa näytettävissä vähän hehkeämpiä kuvia. 
Tällä hetkellä lähinnä puskee kylmää hikeä otsalle. 
 Minulta kysyttiin taannoin, olemmeko mukana Avoimet puutarhat -tapahtumassa?
Vastasin, että etupihan viimeistely on vielä hieman kesken. Kanttausta ja sen sellaista... 
A-P-U-A !
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kesältä tämä ei tunnu, ei sitten yhtään. Mutta mitäpä mahtaa tuosta tulla, jään odottelemaan. Ehkäpä lammikko, muuri, oleskelualue???

  VastaaPoista
 2. juuri miehen kanssa muisteltiin, miten kaunista oli viime kesäkuussa..:)

  VastaaPoista
 3. Juu, on kyllä niin kummat juhannusviikon kelit olleet nyt ettei paremmasta väliä. :o Eräs vanhempi tuttavani tuossa muisteli että vuonna 1981 oli samanlainen juhannusviikko, ja sitä edeltävä ja sen jälkeinen viikko oli sitten hellettä. Että jospa ens viikolla sitten lämpö hellisi? Toivottavasti! :)

  (taas tällä puolella ;) )

  VastaaPoista
 4. Kelit ovat kyllä laidasta laitaan tänä kesänä. Meillä myös pyydettiin mukaan avoimiin puutarhoihin, mutta kaivinkone on tulossa vasta nyt juhannukselta, niin ei mekään lähdetty mukaan. Ehkä joku toinen kerta. Sinulla on niin rehevässä kasvussa kaikki puutarhassasi.

  VastaaPoista
 5. Kelit ei suosi, mutta säästä huolimatta, uskon että pienestä projektistasi tulee hyvä... mikä siitä sitten ikinä tuleekin :)

  VastaaPoista
 6. Meillä näyttää vähän samalta, kaivurina toimii vain traktori;)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig