torstai 19. kesäkuuta 2014

Meidän mökki Meidän Mökissä!

Viime kesänä, heti juhannuksen jälkeen, oli yksi kesän kauneimmista hellepäivistä. Tiedättekö, sellainen, kun ilma hiekkatien päällä väreilee ja lapsia ei saa järvestä pois koko päivänä. Kun aurinko ei vielä ole ehtinyt porottaa kaikkea haaleaksi, vaan luonto on kesäkuisen vihreää ja vehreää. Saimme silloin mökkivieraiksemme Ilona Pietiläisen ja Hanne Maneliuksen. Nyt tuon hauskan hellepäivän antimia on nähtävillä tällä viikolla ilmestyneessä Meidän Mökki lehdessä otsikolla "Punamullalla maalattu onnela".

Hain lehden postilaatikosta tiistaina, keskellä räntäsadetta. Silloin tuntui lähes uskomattomalta katsella vuoden takaisia kuvia kesäkuulta. Niin se Suomen suvi heittelee. Tässä teillekin muutama kuva tuosta päivästä, kaikki ovat Hanne Maneliuksen Meidän Mökki lehdelle ottamia. Kiitos Hanne ja Ilona iloisen kesäpäivän ikuistamisesta!Näiden mökkiterveisten myötä toivottelen oikein ihanaa juhannusta kaikille! Mansikan makua, uusien perunoiden ihanuutta, ystäviä, sukulaisia, rentoutumista, iloista mieltä ja hyttysvapaita päiviä!

SHARE:

28 kommenttia

 1. Vau, kiva juttu! Mun porukoille taitaakin vielä tulla Meidän mökki, taidanpa nappasta lehden itselleni.. ;)

  Me taidetaan suunnata omalle mökillemme huomenna, ihan noin kesäisiä kuvia ei taida nyt saada. ;) Oikein kivaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, samoin teille! Joo, nyt kannattaa ehkä pakata mukaan astetta lämpimämpää vaatetta. Mutta eipä ole ainakaan hyttyset pyrkimässä hameen helmojen alle:D Oikein mukavaa mökkeilyä teille!

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja ihanan kesäisiä tunnelmia! Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän oli kesätunnelma hakusessa juhannuksena, vaikka aurinko välillä pilkahtelikin. Mutta eipä ollut hyttysiäkään!

   Poista
 3. Kiitos kesäisen tunnelman jakamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka juuri nyt ei tunnut siltä, niin kyllä se kesä vielä tänäkin vuonna koittaa. Toivotaan siis pikaista kesätunnelmaa myös tältä vuodelta!:)

   Poista
 4. Teillä on ihanan kodikas ja tunnelmallinen mökki !! Lopetin Meidän mökki lehden tilauksen jokin aika sitten, täytyypä hakea kaupasta.
  Hauskaa Juhannusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Tuo 2. ja 3. kuva ovat meidän "alamökistä", joka on siis yhtä suurta siskonpetiä minikeittiöllä ja pienellä sohvanurkkauksella varustettuna. Vihreä puusohva puolestaan on varsinaisesta mökistä, "ylämökistä". Monta nukkumasoppea varmistavat jokaiselle oman rauhan niin halutessaan:)

   Poista
 5. Hyvää juhannusta! Kesäsäässä on todella ollut vaihtelua. Nautitaan kaikesta kauniista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi luonto ei ihan pienestä hätkähdä ja kauneutta riittää vilpoisasta kelistä huolimatta. Kyllä Suomen kesä on kaunis vaikka sitten satunnaisella pienellä lumikuorrutuksella!:D

   Poista
 6. Kauniit kuvat, kauniista onnelasta! Mukavaa juhannusta! :)

  VastaaPoista
 7. Eipä ole vuodet veljeksiä keskenään tosiaankaan. Kuvista tuli kesäinen olo. Hyvää juhannusta onnelaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eivät tosiaankaan! Mutta tylsäksihän se kävisi, jos aina osaisi etukäteen kelin ennustaa:) Kyllä sitä sitten taas osaa nauttia auringosta, kun sitä jossakin välissä saadaan.

   Poista
 8. Ihania kuvia! Meidänkin mökki oli Meidän Mökissä viime vuonna muistaakseni 07/2013. Mökkiä ei meillä enää ole, mutta ihana muisto jäi jutun muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, päivästä jäi kasa ihania kuvia ja ikimuistoinen kokemus <3 Pitääkin lähteä kirjastokeikalle:)

   Poista
  2. Kaivoinpa itsekin lehden esille uudestaan (oli se 7/2013 ja 'Loman ja Leikin Kesäkoti' s.80-->) - mökkikaipuu iski, nyt pitää kyllä saada sellainen jostain vuokrattua ja äkkiä..! ;)

   Poista
 9. Sattuipa juuri nyt tulemaan lahjalehtenä Meidän Mökki! Olipa mukavaa istuskella ulkona, kun ei ollut hyttysiä, ei ensimmäistäkään inisiää!!

  VastaaPoista
 10. Iloista Juhannusta! :) Toivottavasti tuollaiset kesäpäivät alkavat pian!!

  VastaaPoista
 11. Kiitos samoin sinulle! Ihania kuvia! Täältä mereltä käsin koillistuulessa muistelemme haikeana viime juhannuksen kauniita purjehduskelejä!

  VastaaPoista
 12. Kauniita kuvia löytyi myös Ilonasta. Aluksi mietin, että onpa kovin tutunnäköinen kasvihuone.

  VastaaPoista
 13. Ihanat kuvat. Parempia säitä odotellaan... Mukavaa juhannusta.

  VastaaPoista
 14. Ihania kuvia ja nyt vaan ettimään MiedänMökki käsiin ♥

  VastaaPoista
 15. Hyviä kuvia, mutta niitä ei saa ilman hyvää kohdetta;) Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 16. Ihania kuvia ♥ Kaunis mökki! :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig