tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kevättuskaan

Sain Instagramin puolella hauskan värihaasteen. Tarkoituksena on esitellä kodistaan viisi väriä viidessä kuvassa. Kiitos @kumpulassa tästä!

Ulkona jatkuva harmaa loskakeli alkaa siinä määrin nyppiä, että päätin julkaista väripiristykset myös täällä blogin puolella. Jos ei kerran ulkona viherrä, niin sitten sisällä!
Vihreä ei ole kuulunut suosikkiväreihini (paitsi tietysti puutarhassa). Mutta löytyihän tätäkin väriä, pieninä mausteripauksina. Uusin hankinta kuvassa on Iittalan Nappula kynttilänjalka. Vanhin tavara puolestaan on "Lyhyinen Biblian historia", jonka isoisäni äidin sisko sai nuorena tyttönä joululahjaksi vuonna 1894. Ei taitaisi nykynuorisolle upota!
SHARE:

7 kommenttia

 1. Ihanat sävyt! Omenanvihreää ja keltaista harmaaseen arkeen!
  Toimii!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit värit. Mulla on vähän kevään värit haussa ja nää tuntuu kyllä niin ihanilta. Väriä kaipaa ihmeesti keväällä.

  VastaaPoista
 3. Ihanan piristävät värit!! <3

  VastaaPoista
 4. Ihailin tätä kuvaa jo Instagramin puolellakin. Kaikki sopii niin kauniisti yhteen. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kevätiset jutut...niin kevään vihreät!

  VastaaPoista
 6. Viheä on niin ihana kevätväri! Muuten en tykkää keltaisesta mutta pääsiäisen aikaan sitä saa olla vihreän kanssa, se liitto on täydellinen ;)

  VastaaPoista
 7. Vihreä kyllä tuo ihanan kevään sisälle vaikka ulkona tuulee ja sataa räntää. Tuota vaaleanvihreää Nappulaa ei taida enää olla saatavilla, mikä harmittaa minua aivan hirvittävästi. Miksen ostanut sitä silloin kun niitä sai? Jos haluat tuosta joskus luopua, niin ota yhteyttä. :)
  T. Minna

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig