perjantai 6. maaliskuuta 2015

Seurapiirielämää

Voi että miten mukava päivä tällä maalaishiirellä eilen olikaan! Sain kutsun upeaan Hirvihaaran kartanoon juhlistamaan Lavatarhuri-kirjan julkaisua. 
Toimittaja Heidi Haapalahden, luomu-puutarhuri Suvi Lehtosen ja valokuvaaja Teija Tuiskun Lavatarhuri-kirja on todella kaunis ja kattava teos. Lavatarhuri opastaa, miten kasvattaa luonnonmukaista satoa helposti lavassa. Kirjassa on myös hyvät ohjeet erilaisten vihanneksien viljelemiseen.
Itselleni kirjajulkkarit olivat ensimmäiset laatuaan. Ja millaisessa ympäristössä! Hirvihaaran kartanon lasipaviljonki täyttyi auringonvalosta samalla hetkellä kun juhlallisuudet alkoivat. 
 Kaunista ympäristöä koristivat raikkaan keväiset asetelmat.
Tarjoilut olivat kartanon herkkuresepteillä toteutettuja ja niissä oli luonnollisesti hyödynnetty Hirvihaaran kartanon keittiöpuutarhan antimia. 
Kuvissa yrtti-fetajuusto cup cakesit ja laventelikeksit.
Saimme mukaamme uunituoreet Lavatarhurit, tässä kirjoja signeeraa Suvi Lehtonen.
Heidi Haapalahti ja Kotipuutarha-lehden Piia Reinikainen.
Sekä Teija Tuisku, Kati 100%outdoor -blogista ja minä (kiitos Katille kuvasta).
Olo on nyt kuin seurapiiritoimittajalla, ihanan kirjan kera!
SHARE:

17 kommenttia

 1. Ihanan näköistä! Ja voiiiii, minä haluan tuon kirjan myös, ja istutuslaatikon ja kasvihuoneen ja ja ja jajajajaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi, todella ihana kirja! Ja tunnistan tuon tunteen :D T:nimim."tahtoo isomman kasvihuoneen, enemmän istutuslavoja, isomman kasvimaan, suuremman puutarhan, monipuolisemmin kasveja jajajajajajaja...

   Poista
  2. Lavapuutarha! Kuulostaa juuri minulle sopivalta! Olemme Ranskassa rakastuneet NAVETTEEN, suomalaisittain nauris, mutta valkovioletti. Sitä täytyy heti alkaa viljelemään kun Suomeen päästään!

   Poista
 2. Ihanaa, kun pääsit juhlistamaan kirjan julkaisua!
  Kävinkin just kommentoimassa Katin blogissa, kuinka iloinen olen tuosta kirjasta. Se on varmasti tosi hyödyllinen ja inspiroiva!
  Mahtavan näköiset koristeet ja tarjoilut sekä niin iloisen näköistä porukkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jo ehtinyt kaupassa selailla kirjaa, suuren ihastuksen vallassa. Niin kauniit kuvat! Ja upea oli tuo tilaisuuskin. Olin ensimmäistä kertaa Hirvihaaran kartanossa ja pakko tuo puutarha, ja koko kartanomiljöö on päästä näkemään kesäasussaan <3

   Poista
 3. Oi mitä ihania keväisiä kuvia, valoa tulvillaan ! Tuo kirja on niin mielenkiintoinen, että täytyy hankkia ehdottomasti. Teija Tuisku kävi meilläkin napsimassa hienoja kuvia pari kesää sitten.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia; hienoja värejä!
  Tuon kirjan haluaisin minäkin ja myös kasvihuoneen.

  VastaaPoista
 5. Oi, ihania kuvia! Hirvihaaran Kartano oli varmasti upea paikka. Olen iloinen, että sinut kutsuttiin mukaan tuonne julkkareihin ♥

  VastaaPoista
 6. Ompas herkullisen näköstä, sekä kirja, tarjoilut ja koristeetkin näyttävät ihan syötäviltä :)

  VastaaPoista
 7. Hyvännäköiset tarjoilut, myös kirjan kansi on houkuttelevan näköinen! Onnea kirjan julkaisusta, täytyykin etsiä tuo opus käsiin:)

  VastaaPoista
 8. Kauniit kuvat hienosta päivästä! :)

  VastaaPoista
 9. Hirvihaaran kartano on hieno paikka! Joskus olen siellä silloisen kesätyön puolesta päässyt käymään. Ja tuo kirja vaikuttaa kiinnostavalta.

  VastaaPoista
 10. Toi kirja täytyy kyllä tosiaan jostain saada käsiin, sillä ollaan miehen kanssa suunniteltu että laitetaan kasvimaa lavoihin. Jee! :)

  VastaaPoista
 11. Kävin itse tuolla Hirvihaaran kartanossa lounaalla koulutuspäivänä ja ihastelin tuota paviljonkia! Ihana paikka :) kiva kun sait kutsun, tuommoiset piristävät kummasti!

  VastaaPoista
 12. Oih, miten ihana väriloisto! Upeat kuvat!

  VastaaPoista
 13. Sä voit lisätä mut kutsulistalle sitten, kun sinun kirjasi julkaistaan ;)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig