perjantai 27. maaliskuuta 2015

Tomaattikuumetta

Tomaattikuume alkaa olla tässä vaiheessa kevättä melkoisissa lukemissa! 
Lisää tomaattiasiaa Viherpeukalot blogissa, pääset lukemaan postaukseni täällä.

Mukavaa viikonloppua!

SHARE:

7 kommenttia

 1. Täällä on ihan samoja oireita havaittavissa, etenkin kun tänä kesänä tomaatit pääsevät takapihan terassin sijasta ihka oikeaan kasvihuoneeseen! :)

  VastaaPoista
 2. Mä taidan taas kohta olla mattimyöhänen, mutta tomaatin siemenet jo haalittu kasaan. :D Viikonloppuna taidankin kaivaa multasäkit esille ja alkaa kylvöhommiin. Kivaa viikonloppua teille!! <3

  VastaaPoista
 3. Toivon, että tänä kesänä tomaattinin kerkeäisivät kypsymään! Viime kesänä niitä kasvoi aivan valtavasti, mutta melkein kaikki jäi kypsymättä :(

  VastaaPoista
 4. Saitpa sen kuullostamaan helpolta! :) Todellisuus taitaa olla toinen, mutta yrittänyttä ei laiteta, joten aionkin nyt viikonloppuna upottaa sormet multaan.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja kaunista! Katselin muuten tuossa joku kuukausi takaperin aromikkaimman tomaatin etsinnästä kertovaa dokumenttia. Siinä todettiin, että makein maku ei välttämättä johdu suorasta sokerin määrästä vaan riippuu myös muista tomaatin kemiallisista (mistälienee, en enää kotikemistin taidoillani muista) yhdisteistä. Mutta kotikasvatuksen tomaatit maistuvat totta tosiaan joltain ihan muulta kuin kauppalajikkeiksi valikoituneilta pahvitomaateilta!

  VastaaPoista
 6. Voi vitja on kyllä niin hyvässä kasvussa. Saanet makoisia tomaatteja.

  VastaaPoista
 7. Sain uuden kodin myötä järkkyison, lasitetun parvekkeen auringon puolelta ja haaveilen parvekepuutarhan perustamisesta. Nyt etsin asiaankuuluvaa tietoa aloittelijalle..oisko sulla vinkata hyvää kirjaa, blogitekstiä tms aiheesta?

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig