torstai 19. maaliskuuta 2015

Kuukauden kuva

Nyt kun meitä on peloteltu takatalvella, päätin nopeasti napata maaliskuun kuvan. Haluan muistaa ihanan aurinkojakson, jonka ansiosta paksu lumikerros hupeni vauhdilla. Mutta kuten kuvasta näkyy, lunta riittää edelleen. Ei siis vielä krookuksia tai sinivuokkoja, kuten jo jossakin päin Suomea!
Kuukauden kuva: Maaliskuu 2015
Tämä on kesähuoneemme ensimmäinen kevät ja ilokseni huomaan, että lumi sulaa uusista kukkapenkeistä ensimmäisenä. Jännityksellä odotan, mitä maasta ilmojen lämmettyä nousee ja paljonko sipuleista on päätynyt "parempiin" suihin. 

Jos kevät saa sinussakin aikaan melkoista kutinaa, niin muista käydä osallistumassa Helsingin Kevätmessujen lippuarvontaan täällä. Vielä ehtii mukaan kolmen lippupaketin arvontaan!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Tuosta kuvasta tulee niin sellainen odottava olo, että tekis mieli jo työntää kädet multaan ja laittaa kukkia ruukkuihin, mutta ei ihan vielä... Ihana aika! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!:) Meillä on vielä aika kovia yöpakkasia, niin en ole uskaltanut täyttää kaikkia ikkunalautoja narsisseilla. Muutamaa ruukkua olen sitten kannellut ees taas. Vielä ehtii, kun jäisessä puutarhassa ei oikein voi muuta toistaiseksi tehdä:D

   Poista
 2. Tämmösen kuvan minäkin haluan muistaa maaliskuusta :) Ihanan näköistä teillä kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja nyt kieltäydyn ihan totaalisesti uskomasta povattuja lumisateita ja pakkasia. Katselen vain näitä aurinkokuvia ja hoen kevättä:D

   Poista
 3. Ihanan aurinkoinen kevätkuva! Täälläkin vielä odotellaan lumien sulamista, mutta pakko on pihaa kierrellä aina työpäivän päätyttyä:) Krookuksen lehtiä jo lumen seasta pilkistelee ja sinivuokon lehdet jo vähän lumen ja jään alta näkyvät, mutta vielä saa meidänkin pihassa odottaa hetkisen kukkia. Tai kaksi lumikelloa näytti tänään jo aika lupaavilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, päivittäiset pihakierrokset kuuluvat taas kuvaan:) Tästä se lähtee, uusi puutarhakausi. Ihanaa! <3

   Poista
 4. En voi käsittää, että näin kauniita pihoja on olemassa! :) Jonkun pitäisi tulla tekemään meidänkin pihalle taikansa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Heidi, kiitos! Mutta olen kyllä aika taitava rajaamaan kuvia, koko pihaa täällä ei ole ikinä esitelty;D

   Poista
 5. Onpa kutsuva tuo teidän kesähuone!

  VastaaPoista
 6. Kesähuoneenne on aivan ihana ja jo näin maaliskuussa aurinkoa täynnä.

  VastaaPoista
 7. Pieni ongelma, kun olen saanut tuosta teidän "kesämökistä" nyt todellisen kesähuonekuumeen (ollut jo ennenkin), mutta nyt en tiedä, minne sen saisin meidän tontille mahtumaan :-) Jotain täytyy keksiä!

  Meillä takatalvi täällä Bostonissa -just tuli taas lunta. Huoh. Toivoa sopii, että sulaa nopeesti pois. Pitäkää vaan Suomessa niistä lämpöisistä ilmoista nyt kiinni.

  Muuten, minkä kokoista toi teidän sora on? Onko mitään muistikuvaa?

  VastaaPoista
 8. Maaliskuu on tosiaan maata näyttänyt, aika paljonkin:)
  Miltähän huomenissa näyttää?

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig