lauantai 23. toukokuuta 2015

Nyt ei kaverit usko

Nyt ei kyllä kaverit usko, että kuva on meidän kukkapenkistämme. Mies muuten aina ihailee "meidän" sanan laveaa käyttöäni. Joten sanonpa suoraan, että  m i n u n  kukkapenkistäni, minun istuttamiani. Siis oranssia, keltaista, jopa ripaus punaista (tuota punaista kyllä ihmettelen itsekin). Tässä oikein ilta-auringon korostamina. 
Minulla on hämärä mielikuva, että syyspimeässä kukkasipuleita maahan kaivaessani aikomukseni oli tehdä kesähuoneen yhdestä penkistä vaaleanpunasävyinen, keskipenkistä värikäs ja oikeasta reunasta lilavoittoinen. 
Takapihalla on edelleen hentoja sävyjä, mutta nyt nautitaan etupihan väriloistosta!
SHARE:

35 kommenttia

 1. Upeaa kukkaloistoa. Pitäähän sitä olla vähän kaikkia värejä :)

  VastaaPoista
 2. Olipa värit mitkä hyvänsä niin kauniilta näyttää! Ensi syksynä pääsen itsekin ensimmäistä kertaa istuttamaan kukkasipuleita maahan. Jännittävää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn ahkerointi kyllä palkitaan moninkertaisesti näin keväällä! Usein on meinannut homma jäädä tekemättä, mutta kun katsoo kevätkuvia, niin kummasti sitä vielä syksyllä jaksaa työntää kädet multaan. Itse yleensä teen puuhaa kilpaa ensilumen kanssa:D

   Poista
 3. Ihana tulppaanimeri pian. Minä etsin muistiinpanojani viime syksyn tulppaani- istutuksista. Ei taida löytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin ne nimet johonkin raapustin, mutta taitaa mennä tämä(kin) tulppaanikausi arvuutellessa:)

   Poista
 4. Aivan ihanat tulppani penkit...sinun penkit!..:)

  VastaaPoista
 5. Kauniit tulppaanipenkit sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viherrilli! Tämän keväinen kukinta onkin ollut ihanaa yllätystä toisensa perän.

   Poista
 6. Upeita. Tulppaanien suhteen ei jaksa nipottaa väreistä. Jotenkin niihin yksinkertaisesti vain sopii kirkkaat ja ristiriitaisetkin värit.
  Minäkin aina välillä puhun meidän puutarhasta, mutta kyllä kaikki kukat ja ylipäätään mikä tahansa meidän puutarhassa on minun. Minun kaivamaani, istuttamaani, kärräämääni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, tulppaaneihin sopivat kaikki värit ja väriyhdistelmät. Välillä tulee ihan vahingossa huikeita väripareja.

   Ihanaa kesän odotusta sinun puutarhaasi!

   Poista
 7. Samaa olen kuule miettinyt, että olenko tulossa vanhaksi vai mikä on, kun yhtäkkiä oranssi ei tunnukaan niin pahalta (riippuu siis kyllä ihan siitä sävystä) ja tietyt keltaisetkin menevät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jotenkin ikään minäkin tämän liitin:D Näin kevätpuutarhassa näköjään uppoaa kaikki. Saas nähdä milloin kesäkukat alkavat olla oranssia ja punaista ja keltaista...

   Poista
 8. Mahtava väriyhdistelmä!
  Keväällä saa olla väriäkin, sitä on kaivattu niin pitkä talvi. Ja ota vaan kaikki kunnia itsellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, keväällä ei yhtään haittaa, vaikka kukkapenkkiin olisi eksynyt "väärän" väärisiä kukkijoita. Kaikki otetaan ilolla vastaan!

   Poista
 9. Kaunista on! Minäkin joskus suunnittelin pelkkää valkoista kukkamaata, mutta eihän sille mitään mahda että kukat ovat vaan ihania kaikissa sävyissä! Joten meilläkin mennään värikkäällä linjalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että värikäs linja on jotenkin paljon anteeksiantavampi:) Joten jatketaan sillä ja nautitaan kaikista sävyistä!

   Poista
 10. Kaunis tulppaanimeri. Ihailen myös noita siististi rajattuja istutusalueita ja käytäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Naputtelin reunakiviä (ja sormiani...) loppusyksystä. Silloin meinasin heittää hanskat tiskiin, mutta nyt olen niin onnellinen että homma tuli tehtyä, huh!

   Poista
 11. Yksi kukka ja väri on hyvä, kaksi kukkaa ja väriä on parempi, mutta mitä useampi kukka ja väri on paras!

  VastaaPoista
 12. Alkukesään värikkyys kuuluukin. Mulla on kyllä mielikuva, että hikoilit aikalaill noiden sipuliesi kanssa, kun alueet valmistuivat loppukesästä tai syksyllä...? No nyt se vimma palkittiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, ja osa unohtui varastoonkin. Tuossa isossa ruukussa olevat tulppaanit löysin ja istutin joulun välipäivinä:) Mutta kyllä se kylmässä värjöttely nyt palkitaan, moninkertaisesti. Ihanaa!

   Poista
 13. Upeaa tulppaaniloistoa! Mun pitää syksyllä ahkeroida enemmän, runsas penkki on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lisäilen kukkasipuleita joka vuosi, sillä tulppaanien kukinta tahtoo parin vuoden jälkeen aina hiipua. Alennusmyynneistä syksyllä ostelen ja kaivan maahan usein ensilumi kaverinani:)

   Poista
 14. Ihanat polut ja tulput. Mulla kävi niin, että kun luulin istuttaneeni vaaleanpunaisia, nouseekin oranssia ja keltaisia. No, näitähän sattuu... ;O)

  VastaaPoista
 15. Voi ihanuutta, mahtavaa!
  Mukavaa sunnuntaita,

  Tarja

  VastaaPoista
 16. Kaunista katsottavaa nuo tulppaanit teidän pihalla ;)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig