sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Vihdoin täällä!

Vuoden paras aika on vihdoin täällä! Luonto on mielestäni kauneimmillaan juuri nyt. Värit ovat raikkaita ja ilta-aurinko luo tuttuun maisemaan mielenkiintoisia valoja ja varjoja.  
Vaikka kiire painaa puutarhuria, muistakaa nauttia näistä hetkistä, tunnelmista ja tuoksuista! Lisää alkukesän fiiliksiä Marian hyötytarhassa, Viherpeukalot blogissa täällä.


SHARE:

9 kommenttia

 1. Juuri näin! Minusta koivutkin ovat kauneimmillaan juuri nyt, heleän hempeitä :) Ja linnunlaulu aamuisin se vasta mahtavaa onkin! Ihanaa sunnuntaipäivää <3

  VastaaPoista
 2. Tuo on niin totta - loppukesän kukinta ja väritys ovat jotenkin "raskaita"... Vai onko se itselle jo vähän matkaväsymystä, joka painaa, kun kesän on ollut ulkona.. :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista, tulppaanit ehdottomasti omia lempikukkia. <3

  Nyt nautitaan vehreydestä. <3

  VastaaPoista
 4. On kyllä, niin ihanan näköistä juuri nyt! Eilen illalla kotiinajellessa tuli kyllä semmoinen pakahduttava onnentunne kaikesta vehreydestä joka kylpi ilta-auringon viimeisissä säteissä! <3

  Upea tulppaanimeri teille siellä! <3

  VastaaPoista
 5. Meillä on narsissit kukassa ja tulppaaneja näyttäisi kohta avautuvan. Kannatti istutella syksyllä uusia sipuleita! Ihmeesti ne säilyy tuolla maljakossakin viikon päivät nuo keltaiset loistokukat.

  VastaaPoista
 6. Hei, ihan parasta aikaa nyt. Nautitaan!

  VastaaPoista
 7. Jep, vaikka tekemistä riittää, välillä täytyy istahtaa nautiskelemaan!

  VastaaPoista
 8. Aivan mielettömän upea tuo tulppaanimeri! Todella kaunis!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig