keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Vihdoin meilläkin!

Ehdin jo pidempään ihailla muiden ruskakuvia, mutta oma piha tuntui pysyvän lähes kesäisen vihreänä turhankin pitkään. Kunnes sitten, muutamassa päivässä, ruska saapui meillekin!
Yhtäkkiä puutarha oli täynnä värien leiskuntaa, koko ruskapaletti tuli kerralla käyttöön ja aurinko viimeisteli loiston omalla värisiveltimellään. 
Valojen ja varjojen leikki on taas yhtä ihanaa kuin keväisin. Tunnelmat vaihtuvat nopeasti ja tutut nurkat näyttäytyvät erilaisina eri vuorokaudenaikoina.
Etupiha hehkuu, mutta pääterassin yhteydessä on huomattavasti maltillisempaa. Täältä puuttuu keltainen leiskunta lähes kokonaan ja villiviini vasta aloittaa punasteluaan.

Värikästä viikon jatkoa!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Voi miten kaunis syksyinen puutarha :-)Toivottavasti aurinkoiset syyssäät jatkuvat niin saadaan nauttia väreistä pitkään.
  ~Katja

  VastaaPoista
 2. Sinulla näkyy olevan kaunis puutarha muutenkin ja nyt syksyn värit vielä piristävät.

  VastaaPoista
 3. En tiedä onko muistini huono, mutta jotenkin tämä syksy tuntuu olevan erityisen värikylläinen. Ja tietysti nämä ihanat aurinkoiset säät ovat iso plussa. Upeat värit ja niin kauniin rehevää puutarhassasi!

  VastaaPoista
 4. Kyllä syksykin on mahtava vuodenaika. !

  VastaaPoista
 5. Teillä on ihan mahtava ruska! Parasta on mielestäni se, kun ruskan ohella kukkivat syksyiset kesäkukat (ja perennat). Ennen silmäni karsasti esimerkiksi pinkin ja keltaisen yhdistelmää mutta kun katsoo ensimmäisiä kuviasi, nehän ovat täydellisiä yhdessä. Kyllä syksy tietää!

  Sini K.
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
 6. Voi, miten ihana värien runsaus! Tänä syksynä meitä todella hellitään väriloistolla!

  VastaaPoista
 7. Teillä on aina niin kauniita näkymiä, riippumatta vuodenajasta:) Ilo silmälle!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig