torstai 29. joulukuuta 2016

Perheenlisäystä!

Nooh, okei. Pikkuisen dramaattinen aloitus, myönnetään. Neljän valvotun vuoden jälkeen emme odota pienten töppösten tepsutusta. Eikä meille ole edes tulossa karvaista perheenjäsentä. Mutta Kanelia ja kardemummaa -blogini saa pikkusiskon!

Olen tehnyt yhteistyötä Kotipuutarha-lehden kanssa jo yli kaksi vuotta. Ja ilokseni tuo yhteistyö jatkuu edelleen. Kotipuutarha on uudistanut verkkosivujaan ja tänään avautui uusittujen sivujen Blogit-osio. Olen tavattoman innoissani, että saan jatkaa bloggaamista siellä ja vieläpä varsin mukavassa seurassa!


Mutta siihen perheenlisäykseen: yli kuusi vuotta Kanelia ja kardemummaa -blogia kirjoitettuani koin äidille tyypillistä luopumisen tuskaa. Blogini siirtämisen sijaan päätin laajentaa perhettä. Kotipuutarhan blogisivuilla aloittaa tänään Minttua ja mustikoita -sisarblogi.
No mistä sitten moinen nimi? Klikkaa itsesi tänne ja pääset lukemaan nimitarinan. Ja näet Kotipuutarhan uudistetut verkkosivut. Ja ihanat blogikollegani!

Jatkossa linkitän Minttua ja mustikoita -blogin postaukset myös tänne puolelle. Kanelia ja kardemummaa jatkaa omaa elämäänsä, isosiskon tyyneydellä. 


Loistavaa loppuvuotta ja antoisaa alkavaa vuotta, se on nokka kohti kesää! 
Jihuuuuu!

SHARE:

18 kommenttia

 1. Onnea pikkusiskolle ja äiskälle <3! :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut, pitääpä käydä kurkkimassa ja myöskin lukemassa.

  VastaaPoista
 3. No niin, nyt ollaan sitten kaikki tehty omat paljastuksemme:) Ensimmäinen ajatukseni oli kyllä tuon otsikon luettuani, että hyvinpä siellä tapaamisessamme sait vatsakummun peitettyä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenkäs se menikään, ne asiaotsikot? ;D Edellinen perheenlisäys meni kyllä juuri tuolla vatsakummun peittelyllä. Sukulaiset varmaan olettavat otsikon nähtyään toisenlaista "perheenjäsentä" :)

   Poista
 4. Voi että miten ihana juttu ja paljon onnea uudelle blogille! Uskon, että kaikille tarhureille, mutta vallankin alkaville ensi askeleitaan ottaville viherpeukaloille blogien tarhureiden kokemukset ja kertomukset sekä vinkit ovat kultaakin kalliimpia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! <3 Ja ihan totta, blogeista saa kyllä niin paljon kullan arvoisia kokemuksia ja vinkkejä, parasta ensikäden tietoa!

   Poista
 5. Tänäänpä tulee mukavia paljastuksia ihan jonossa. Käyn linkittämässä uuden lapsukaisesi osoitteen lukulistalleni pikapuoliin. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Tässä sai oikeastaan uuden lapsukaisen lisäksi kokonaan uuden blogiperheen, kun pääsi laajentamaan sukua niin mukavassa seurassa.

   Poista
 6. Vau, hieno juttu! Tulen seuraamaan molempia blogejasi suurella innolla.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut ja ihana nimi <3 Mukavaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 8. Onnittelut ja nimi on nappivalinta 😀 odotan innolla uutta blogiasi. Sinulla on aina niin kivat kuvat ja mielenkiintoiset jutut.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig