perjantai 9. joulukuuta 2016

Vihreää joulua!

* Yhteistyössä: Huiskula 

Aikaisempina vuosina olen toivotellut vihreää joulua lumettoman puutarhan keskeltä. Nyt meillä piisaa lunta ihan riittävästi ja pakkanenkin on taas kiristymässä. Tänä vuonna vihreä joulu on hiipinyt sisään.
Huiskulan kanssa toteutetun blogiyhteistyön tiimoilta meillä on nyt olohuoneessa ihanaakin ihanampi Libanoninsetri Cedrus libani 'Glauca'.
Juuri niin väkkärä ja käkkärä kuin toivoinkin. Vähän harmaaseen vivahtavat neulaset saivat koristeekseen vain muutaman siron metallitähden. Ja yhden aidon kuusenkynttilän.
Aikasemmin pyörittelemistäni sammalpalloista innostuneena aloin peittää sammaleeseen kaikkea tarkoitukseen vähänkään sopivaa. Kuten hyasintteja.
Ja erilaisia metallikehikkoja, kuten tämän siron sydämen.
Metsäteema näyttää vallaneen myös joulun keittokirjat. Mikä on tietenkin pelkästään hyvä asia.
Tällä hetkellä joulua odotellaan siis metsäisissä sävyissä. Lähempänä aattoa lisätään vielä ripaus joulunpunaista.

Mukavaa viikonloppua ja lähestyvää kolmatta adventtia! 

SHARE:

7 kommenttia

 1. Ihania kasveja ja metsätunnelmaa! <3 Tuo Libanoninsetri on hellyyttävän suloinen.
  Itsekin huomaa, että lumi vaikuttaa myös joulunväreihin. Metsäinen ja luonnollinen joulu on tänä vuonna minunkin mielessäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, että ulkonäkymä ohjaa värivalintoja myös sisällä. Nyt on tehnyt mieli koristaa kotia murretuilla, luonnollisilla sävyillä. Toisina jouluina pastellivärit taas ovat olleet pop. Vielä kun olisi kunnon tilat eriväristen joulukoristeiden säilyttämiseen :D

   Poista
 2. Tuo libanoninsetri on kyllä tosi kiva ja kaunis. Nyt lähtee harkintaan myös omaksi joulupuuksi :) /Pia

  VastaaPoista
 3. Piti taas rullata useampi kierros näitä kuvia, kun näyttää NIIN hyvältä! ♥ En osaa eritellä ihastuksia, tai no osaanpas: setri, riisikori, sammalkoristeet, tyynyt & talja, talonpoikaispöytä, itämainen matto... Yksinkertaisesti kokonaisuus > täyskymppi!

  Tuosta riisikorista tulikin mieleen tämän hetken probleemani. Hankin nimittäin pari viikkoa sitten huonekuusen, mutta en löydä sille millään mieluista suojaruukkua. Olen googlettanut sormenpäät verillä, mutta ainoa tähän asti mieluinen on juuri tuo riisikori. Saas siis nähdä, mihin päädytään... :)

  Iiik, kohta se jo on täällä - joulu nimittäin. Kaikkea kivaa ja kaunista viime metrien jouluvalmisteluihin!

  Mirkka / mnewcomer.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat sammalpallot. Aikaisempina vuosina olen vastaavia tehnytkin, mutta tänä vuonna jäi vain suunnitelmaksi.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tämä setri! Todella kaunista tämä metsänvihreä joulukin... Minulla on ensimmäinen vuosi, kun punainen on toistaiseksi saanut jäädä kaappiin lukuunottamatta lasten huoneen tonttuja. Lunta kyllä kaivattaisiin kovasti tänne pääkaupunkiseudulle!

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 6. Vihreä joulu on meilläkin mielessä, sisätiloissa siis;)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig