torstai 27. heinäkuuta 2017

Se pieni hetki

Näitä olen kaivannut. Kesäiltojen aurinkoa, lämpimiä hetkiä. Jolloin kaikki värit ja tuoksut korostuvat. Kun ihan oikeasti tuntuu kesältä.
Onneksi niitäkin on saatu. Olen taltioinut jokaisen sävyn mieleeni talvea varten. Ulkomaalainen ystäväni ihmetteli, miten kestämme pitkän ja pimeän talven huonon kesän jälkeen. Että eikö kesä ole se, joka puskee, ajaa ja kannustaa meitä läpi harmauden ja kylmyyden. Tätä olen itsekin pohtinut. Ja ihan vähän pelännyt.
Mutta nyt uskon taas, että tämä kyllä riittää. Pienet, ainutlaatuiset hetket. Näitä varastoin sadon kanssa. Ja nautin jokaisesta mausta, valosta ja vivahteesta!

Ps. Kuvissa on tarhakurtturuusu 'Snow Pavement', jonka kukinta kestää pitkään ja jonka puolikerrannaiset kukat tuoksuvat ihanalta!

SHARE:

11 kommenttia

 1. Kaikista kesän pienistä hetkistä onkin hyvä ammentaa energiaa ja voimaa syksyyn <3 Aurinkoista torstai aamua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on tosiaan parasta nauttia ihan jokaisesta kesähetkestä <3 Kaunista loppuviikkoa sinulle!

   Poista
 2. Tämä kesä on kooste pieniä, lyhyitä hetkiä "oikeasta" kesästä. Mitä on oikea kesä, sitä voi miettiä. Minut sadesää on pakottanut tekemään muutakin kuin puutarhaa, mutta jokaisesta auringon pilkahduksesta nautin todella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta. Tänä kesänä on todellakin nauttinut ihan jokaisesta auringonpilkahduksesta <3

   Poista
 3. Meillä taas ei ole satanut kunnolla ollenkaan tänä kesänä, eikä kauhean lämmintäkään ole ollut, mutta on tää kuitenkin kesää. Kyllä meidän ilmasto täällä Suomessa on sitä parasta: vaihtelevaa. En millään jaksaisi jatkuvaa kuumaa kesää!

  ps. Sulla on kuitenkin niin kesäinen nimi, oli vuodenaika mikä tahansa tai millainen tahansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta, aina voi tuijotella nimeään postilaatikossa :D Ja kovasta helteestä en välitä itsekään, mutta niitä lämpöisiä aamuja ja iltoja olen tänä vuonna jäänyt kaipaamaan.

   Poista
 4. Kesä on kuitenkin kesääää:)
  Puut vihertävät, kukat kukkivat, linnut laulavat ja kaiken kattaa huumaava tuoksu niin aurinkoisina päivinä kuin sateenkin jälkeen.
  Välillä on hyvä, että on viileämpää, sillä kaikki kukkivat pidempään ja kasvavat tanakoiksi. Kun kevät on jo liian lämmin, kaikki puhkeavat kukkaan yhtä aikaa ja loisto jää mielestäni lyhytaikaiseksi.
  Hellepäiviä en kaipaa ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, jo valoisuus virkistää ja auttaa jaksamaan talvella. Ja tuoksut, ne ovat olleet erityisen ihania tänä kesänä!

   Poista
 5. Tuo idea kuvata kukkia on hyvä.Meilläpäin kesä on ollut surkea säiden suhteen ja kesäkukat ovat kärsineet,kun niitä ei jaksa siirtää sateelta suojaan koko aikaa.Terassilla pidänkin aurinkovarjon alla yhtä isoa ruukkua ja etupihan terassien sisäpuolelle katokseen on ruukut myös laitettu.On auttanut,että kukkivat nyt paremmin.Ruusut ovat heikosti menestynet kukkapenkissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on loppuviikosta juhlat ja eilen leikkelin pois rankkasateen löllöttämiä pioninkukintoja ja muita liiskaantuneita kasveja. Nyt on ollut hyvä kesä vertailla, millaiset kesäkukat selviävät säässä kuin säässä ja mitkä menevät saman tien sateessa huonoksi.

   Poista
 6. Onneksi, vaikka olisi kuinka surkea kesä, ei valon määrää saa meidän kesistämme pois. Sen voimalla jaksaa puuskuttaa talven pimeydessä. Ja kyllä niitä hyviä päiviä huonompaankin kesään mahtuu. Asennekysymys minusta. :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig