tiistai 18. heinäkuuta 2017

Ihanaa olla kotona!

Reissut ovat varsin mukavia ja mieleenpainuvia, mutta on se vaan ihanaa palata kotiin ja omaan puutarhaan! Ei ehkä ihan Prinsessa Dianan tasoiseen, mutta juuri itselle sopivaan ja omannäköiseen.
Kotipihassa oli tapahtunut kasviräjähdys reissun aikana. Sekä hyvässä (sormustinkukat, kasvimaa) että pahassa (rikkaruohot). Mutta koska kesäkiireet jatkuvat vielä sen verran kiivaina, että rikkaruohojen nyppisimiseen ei ole aikaa, päätin ummistaa silmät vesiheinäviljelmiltä ja istahtaa kahville kirsikkapuun kupeeseen.
Huomenna pääsen tapaamaan rakkaita ystäviä vuosien takaa. Tiedättehän niitä sielunsiskoja, joiden kanssa juttu jatkuu joka kerta siihen mihin se on edellisellä kerralla jäänyt. Joiden kanssa on jaettu elämän myrskyt, lasten syntymät, ilot ja surut. Joiden tukeen voi aina luottaa. Jotka kertovat kursailematta, sopiiko sovittamasi vaate sinulle, halusit kuulla tai et. Ja jotka saavat sinut nauramaan niin, että Tenalle todellakin olisi käyttöä.
 Ohjelmassa siis vatsalihastreeniä kaiken herkuttelun ja hyvän seuran lomassa.

Hersyvää viikon jatkoa!
SHARE:

7 kommenttia

 1. Kuulostaa makealta kesänvietolta, viis vesiheinästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Siinäpä tämän kesän elämänohje, "viis vesiheinästä!" :D

   Poista
 2. Tuo elämänohje vois sopia tännekin. :D Kivoja vatsalihastreenejä teil <3

  VastaaPoista
 3. Jes! Viis vesiheinästä! Ja vuohenputkesta jajaja....

  VastaaPoista
 4. Kuvistasi todella aistii kotiintulon rauhaa ja iloa :) Viis niistä rikkaruohoista, kun on sormustinkukat sun muut! Rikkaruohojen pariin ehtii, kun on ensin hetken vaan nautiskellut :)

  VastaaPoista
 5. Tuollaiset ystävät on parasta, se elämän suola! Ja kyllä, kotiin on aina ihana tulla vaikka reissut mukavia ovatkin. Tuo puutarha näyttää niin houkuttelevan kauniilta.
  Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 6. Ystävyys ❤️ Jotakin mitä arvostaa ❤️Mukavaa loppuviikkoa ❤️

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig