sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Pienestä iso ilo

Meillä on täällä kulmilla kesäkirppis aina lauantaiaamuisin. Olen tehnyt sieltä parhaimmat huonekalulöydöt huippuedullisesti.  Tai no, löydöt ja löydöt. Yhden löytö on toisen romu ja niin edelleen. Mutta tiedätte mitä tarkoitan.
En tiennyt tarvitsevani ruostunutta metallipöytää / hyllyä, mutta kun päräytin sen tuohon kasvihuoneen kylkeen, niin sitähän se on kaikki nämä vuodet huutanut. 
Mitoitus on täydellinen, ulkonäkö kohdillaan ja pisteet myös helppohoitoisuudesta ja vaivattomuudesta (sen kun ruostuu sateessa lisää). Tämä todellakin oli koko hintansa (5€) väärti.
Mitoitus oli niinkin täydellinen, että kun olin täyttänyt pöydän ruukuilla, mies ei aluksi edes huomannut uutta ostostani. Niin hyvin pöytä solahti ympäriistönsä. Mutta kun sitten aloin hehkuttaa löytöäni ääneen, mies tarkasteli pöytää lähemmin ja totesi sitten (minusta hieman epäkunnioittavaan sävyyn): "Ostit sitten ruosteisen pöydän". No juuri niin!


Vieläkin kihisen innosta ja onnesta. Eläköön kirppikset ja romumyyjät!
SHARE:

20 kommenttia

 1. Hyvä ostos :) ja tosiaan ihan kuin tuo olisi ollut aina tuossa kasvihuoneen vieressä.Sopii siihen ihanasti :) Kivalta näyttää kasvihuoneessa muutenkin, paljon kaikkea ihanaa kasvamassa :)
  Mukavaa sunnuntai aamua ja iloa heinäkuuhun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja vihdoin alkaa näyttää sellaiselta kuin kesällä kuuluisikin. Jospa heinäkuu tuo helteet mukanaan. Suloista sunnuntaita sinulle!

   Poista
 2. Sopii kuin nenä päähän! Kirppiksiltä löytää uskomattoman hienoja romuja, jotka käyvät mitä parhaiten antamaan rustiikkia tuntua puutarhaan. Hyvä löytö, aiheesta kihiset intoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin! Ymmärrän kyllä, että mies ei aina näe tuota "antaa rustiikkia tuntua puutarhaan", kun romu seisoo likaisena asvaltilla. Mutta niin vaan tuonne suloisesti sujahti! :)

   Poista
 3. Täydellinen paikka pöydälle ja täydellinen pöytä paikalle. Eikä ollut todellakaan hinnalla pilattu.

  VastaaPoista
 4. Hieno pöytä!
  Eivät nuo miehet aina ymmärrä kauneuden päälle mitään..:)

  VastaaPoista
 5. Voi jestas, aivan täydellinen!!! Ihana pöytä, mikä upea löytös!

  VastaaPoista
 6. Ooh, mikä namu! Tollasesta ois saannu pulittaa esim. Ruotsin hienoissa puutarhaliikkeissa omaisuuksia. ;) Eli säästit valtavat summat.
  Mun mies ois kyllä sanonut ihan samat sanat, jos oisin esitellyt tuollaista löytöä. Hänkään ei ihan ymmärtänyt, kun pari viikkoa sitten ostin pihakirppikseltä istuimettoman tuolin. :D

  VastaaPoista
 7. Siis niin täydellisen ihana pöytä tuohon ja vain 5€! Miehiltä kestää aina aikansa tajuta jonkun asian hienous,mutta kyllä ne sitten yleensä myöntää että "oikeassahan sinä olit".

  VastaaPoista
 8. Pöytä sopii täydellisesti paikalleen. Hieno löytö!

  Olen nyt lueskellut blogiasi viikonlopun aikana ja ihastellut puutarhaasi. Meillä on alkamassa taloprojekti ja piha-asiat mietityttää. Juuri pohdinkin oman blogini puolella, että ottaako pihasuunnittelijaa vai ei. Itse kun on kaiken kanssa vielä niin alkutekijöissään. Rakastan puuhastella ulkona kasvien kanssa, mutta se mikä sopii mihinkin on vielä hataralla pohjalla. Sinun puutarhasi on innostanut minua hieman uudella tavalla, ehkä haluankin enemmän kasveja mitä olinkaan ajatellut. :)

  VastaaPoista
 9. Hieno löytö, joka todella istuu ympäristöönsä!! Ja ruoste antaa vain mukavaa patinaa! 😀

  VastaaPoista
 10. Ihana! Miehet ei ymmärrä mitään :D

  VastaaPoista
 11. Ihan täydellisen hieno löytö! Ja viis siitä mitä mieltä miehet on.

  VastaaPoista
 12. Mikä aarre!! "ostit sitten ruosteisin pöydän"- kuulostaa jotenkin tutulta. Mun pitäsi käydä teidän kylän sillä sisäkirppiksella. Siellä on vaikka mitä aarteita.

  VastaaPoista
 13. Miehen reaktio huvitti :)
  Meilläkin on samantyylinen ruosteinen pihapöytä, jota äitini säilöö kuin suurinta perintökalleutta. Ehkä pitäisi itsekin alkaa tunnistaa ja tunnustaa sen arvo!

  VastaaPoista
 14. Upea aarre, sopii tuohon kuin nenä päähän! Ja miehesi kommentti oli kuin suoraan meidän isännän suusta, oikein kuulen sen korvissani äänensävyineen kaikkineen :)) Purin tässä yhtenä päivänä vanhan runkosängyn ja otin jousiston talteen ja vein ulos. Vesisaateessa "patja" alkoi heti ruostua ja hihkuin kuinka ihanaa ruoste on ja kuinka kaunis köynnöstuki tuosta tulee. Ukkokulta pyöritteli silmiään ja totesi että ihmiset on niin erilaisia...:D
  Ihanaa alkuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 15. Kyllä, eläköön kirppikset ja romumyyjät! (ja roskalavalöydöt) :) Aivan ihana pöytä, olisin kyllä myös ostanut. Sopii hienosti kasvihuoneen eteen.

  VastaaPoista
 16. Tuohonhan se sopii, kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig