perjantai 30. kesäkuuta 2017

Vihreä keidas, Rosendalin puutarha.

Tukholman keskustan kupeessa sijaitsee ihana vihreä keidas, Rosendals Trädgård. On puutarhaa, kahvilaa, nähtävää myös lapsille sekä tietenkin aivan hurmaava puutarhamyymälä! Ja kaikki tämä ratikkamatkan päässä suurkaupungin keskustasta.


Lisää tästä tukholmalaisten vihreästä olohuoneesta ja pienestä palasta paratiisia Minttua ja mustikoita -blogissa. Pääset postaukseen tästä.

Aurinkoista viikonloppua!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Olen käynyt tuolla kerran, mutta hieman kiireellä kanssa matkustajien kiinnostuksen puutteen vuoksi. Nyt olen menossa Tukholmaan ensiviikolla, mutta tuskin pa poika syttyy tuosta matkakohteesta. Ihana paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuon ikäiselle voi olla vähän haasteellinen... Meidän pikkumies tykkäsi leikkipaikasta ja puistofiiliksestä, vähän isompi lasten omasta keittiöpuutarhasta ja kukkien kuvaamisesta. Ja kahvilaherkuilla heidät tietenkin alunperin mukaan lahjoin:D

   Ihanaa reissua!

   Poista
 2. Mielenkiintoisen kuuloinen paikka :) Ei ole tullut pariin vuoteen Tukholmassa käytyä mutta siskoni innostuukin kun kuulee että seuraavan kerran tähän paikkaan voisimme käydä tutustumassa kun reissua mietimme :) Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olimme viime kesänä ihan kunnon kaupunkilomalla Tukholmassa, kun yleensä on tullut piipahdettua vain päiväseltään tai max 1 yö. Ja voi miten erilaiset kasvot Tukholma ehti siinä ajassa näyttää! Oli hiekkarantaa, puistoja, ihania kohteita, kivaa sekä aikuisille että lapsille. Ihastuin Tukholmaan ihan uudella tavalla, vaikka olen siitä aina pitänyt.

   Mukavia reissusuunnitelmia! :)

   Poista
 3. Wau mikä paikka, tuonne täytyy päästä kun ei ole koskaan tullut käytyä!
  Ihanaa heinäkuun alkua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! Ja on kiva, kun pääsee helposti keskustasta. Pikainenkin piipahdus virkistää ihanasti, mutta itse sain kyllä uppoamaan tuonne ihan reilusti aikaa :D

   Poista

Blog Design Created by pipdig