torstai 8. kesäkuuta 2017

Suloinen arovuokko

Arovuokko on alkanut levitä puutarhassa ja hurmaa suloisella olemuksellaan. Tämä söpöläinen on erityisen kaunis kesäillan valossa.
Lisää uudesta lempparista (tai no, yhdestä niistä...) Marian hyötytarhassa, Viherpeukalot blogissa. Pääset lukemaan postauksen tästä.

Kaunista torstain jatkoa!

SHARE:

5 kommenttia

 1. Mullakin on jotain vuokkoa, mutta yhtään kukkaa en ole nähnyt vielä kolmen/neljän vuoden aikana. Onko tuo sinun valoisassa paikassa? Itselläni on enempi varjossa, aamulla paistaa aurinko.
  Kaunis on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on minulla sekä auringossa, puolivarjossa että melkein kokonaan varjossa. Ja on kyllä kukkinut myös varjossa. En oikein osaa sanoa miksi sinulla ei ole vielä kukkinut, arovuokko on mielestäni sitkeä ja helppo kasvi. Itselläni on hämyvuokkoa (valkovuokon lilahtava lajike) ihan varjossa ja se ei ole kukkinut ollenkaan, vaikka senkin pitäisi varjossa viihtyä. Juuri ajattelin siirtää sen toisaalle. Toivottavasti pääset pian nauttimaan kukinnasta!

   Poista
 2. Arovuokko on ihana! Joillakin se leviää liikaakin, kasvua pihassani sille toivoisin, mutta en ole onnistunut saamaan sitä kasvun vauhtiin. Ostin kolme uutta tainta, josko nyt onnistuisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, moni manaa sen leviämistä. Itselläni arovuokko kasvaa lähinnä sellaisissa paikoissa, jossa leviämisellä ei ole niin väliä. Ainoastaan pionin läheltä kitken sitä. Peukut pystyyn kukinnan puolesta, toivottavasti uudet taimet kotiutuvat hyvin!

   Poista
 3. Tämä onkin melkoinen leviäjä, mutta eihän se haittaa, kun kukka on niin kaunis!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig