torstai 29. kesäkuuta 2017

"Sä olet telkkarissa!"

Sattuipa tässä eilen illalla niin, että metsästin perunajauhoja pitkin maita ja mantuja (kyllä, perunajauhoja. Niitä ei näemmä löydykään aina kaupan hyllyltä). Kaupan kassajonossa seisoesssani puhelin piippasi viestiä anopilta. "Minttu!!! Sä olet telkkarissa!" 
Anoppi on MTV3:n Piha ja parveke -ohjelman fani, koska "se Kati siinä ohjelmassa on niin pirtsakka ja ammattitaitoinen". Olen kyllä täysin samaa mieltä.

Minun onnekseni saan tehdä töitä Katin kanssa, meneillään on aina erilaisia projekteja, isoja ja pieniä. Ikinä ei tule kahta samanlaista työpäivää, meno on sen verran hulvatonta ja vauhdikasta!
Viime kesänä olin auttamassa Piha ja parveke -ohjelman kuvauksissa täällä lähikonnuilla Iitissä, jossa kunnostettiin Villi piha -blogin Sannan upean puutarhan suurta istutusaluetta. Siinäpä vasta mieletön pihapiiri kaikkine eläimineen ja upeine yksityiskohtineen! Mutta niin vain eilinen hektinen päivä vei mukanaan, että havahduin ohjelman ulostuloon vasta anopin viestistä. No, onneksi nykyään on uusinnat ja digiaika, niin pääsin tunnelmaan jälkijunassakin.

Ohjelman uusinnat tulevat maikkarilta tämän viikon to, pe ja la ja koko ohjelmasarjan löydät tietenkin Katsomosta. Sannan puutarha on jaksossa 9, "Istutusalueen kunnostus Iitissä". Aivan loistavaa sadepäivän puuhaa tai iltarentoutumista, nyt kipin kapin katsomaan, jos ohjelma ei vielä ole tuttu!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Täytyy katsoa jälkikäteen, jäi myös itseltä välistä. :-) Täytyy kertoa, että meillä kaivettiin koko juhannus pihaa ja mä oon selannu sun blogia edes takaasi ja kerännyt hyviä ideoita ja jalostanu omia. Teillä on niin kaunis puutarha! Itsekin haluan just jotain tollasta kolmiulotteisuutta puutarhaltani. Sitä tässä nyt sitten yritetään rakentaa vanhaan pihamaahan joka on ollut vuosikaudet aivan retuperällä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maria! Te molemmat olette ihania ja pirtsakoita. En ole vielä uskaltanut katsoa jaksoa. Mutta kuvaus päivä oli kyllä sateesta huolimatta hurjan kiva!

  VastaaPoista
 3. Harmittavasti näin kesällä telkkarin katselu jää lähes kokonaan, joten tämäkin sarja on jäänyt katsomatta paria ekaa jaksoa lukuun ottamatta. Nyt otankin ohjelman katseluun maratonina asap.

  Puutarhaohjelmat vois kyllä tulla aiemmin keväällä, niin ehtisi vielä suunnitella saamansa ideat omaan pihaan, ja olisi oikeasti aikaa katsella ohjelmaa.

  Mustakin Kati on niin pirtsakka ja ammattitaitoinen, niin luonnollinen <3

  Aurinkoa päivääsi :)

  VastaaPoista
 4. Nyt näin jakson uusintana. :)
  Olitte kyllä kaikki niin pirtsakoita ja reippaita ja ihania! Ja saitte loistavaa jälkeä aikaiseksi.
  Niin kuin Kati sanoi, sitähän se puutarhailu suurimmaksi osaksi on, noita hoitotoimia. Niissä tosiaan näkee käden jälkensä, samalla saa hyötyliikuntaa ja puutarhanhoito myös rauhoitta ja vähentää stressiä.
  Ja oli muuten Sannalla upeat perennamaat. En ole tajunnutkaan alueiden laajuutta hänen blogistaan.

  VastaaPoista
 5. Nyt katsoin jakson. Oli oikein antoisa. Kolme osaavaa ja tehokasta naista tekivät näyttävää jälkeä Villissä Pihassa.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig