tiistai 27. kesäkuuta 2017

Oikaisemalla onneen

En tiedä miksi tällaisen valmiin ja melkein heti satokypsän kasvin ostaminen tuntuu ihan huijaukselta? Että päästä nyt nauttimaan sadonkorjusta saman tien! 
Mutta kun kylmänä kesänä katselee tomaattien ja muiden siemenestä hoivattujen pienokaisten hidasta kasvua, on melkoisen ihanaa päästä nauttimaan ja ihastelemaan edes jotakin kypsää ja maukasta. Lisää juttua "heti valmiista" munakoisosta ja oikotiestä onneen Marian hyötytarhassa, Viherpeukalot blogissa. 

Lämpenevää viikon jatkoa!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Omat taimet ovat myös aika pieniä kasvihuoneessa,kesäkurpitsa on intoutunut kasvamaan vasta.

  VastaaPoista
 2. Kylmänä keväänä on täysin oikeutettua oikaista. Miksei muulloinkin. Ainakin tuon ihanan munakoison kanssa. On joskus yritetty siemenestä asti ja luovutettu. Ostetaanhan sitä kaupasta ihan valmiita munakoisojakin, että ei tuo nyt niin pahaa oikaisemista ole :D

  VastaaPoista
 3. Hypsitelin myös taannoin puutarhalla käydessä tuota "valmista" munakoisoa ja minikurkkua. Täytyy kyllä käydä katsomassa josko niitä vielä olisi. Ihan vaan piristystä tähän sateeseen:))

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköien kuva.
  Minulla oli yhtenä vuonna sekä itse kasvattamani että "oikaistu" muankoiso, ja voit arvata kumpi teki satoa...☺ -tosin hyvin vaatomatonta!

  VastaaPoista
 5. Löysitpä ison taimen. Huijariksi tunsin kans itseni, kun ostin minikurkun, jossa oli jo melkein syöntikelpoisia kurkkuja. Mutta ostinpa kuitenkin. Saadaanpa itse kasvattaa niitä loppukesän.

  VastaaPoista
 6. Haha, minulla on aina sama fiilis, jos hankin esikasvatetun, miltei satokypsän kasvin parvekepuutarhaan. Tuntuu ihan huijaamiselta! Mutta joidenkin kasvien kohdalla se on järkevää, koska esikasvattaminen voi vaatia ihan turhan paljon resursseja ja olla sen verran työlästä, että valmiista kasvista kannattaakin jo maksaa. :D

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig