tiistai 2. lokakuuta 2018

Kaukana, mutta kuitenkin ihan lähellä

Kesähuone oli tänä kesänä poikkeuksellisen vähällä käytöllä. Ihan puhtaasti siitä syystä, että se siellä oli jatkuvasti niin kuuma. Iltaisin suuntasimme mielummin uimarannalla virkistäytymään kuin kesähuoneeseen paahtumaan. Eipä ole tällaista ennen tarvinnut miettiä!
Mutta nyt syksyn tullen kesähuone on aivan huippupaikka. Erityisesti sadesäällä. 
Fiiliksessä on jotakin samaa kuin sateisena mökkiviikonloppuna: saa hyvällä omallatunnolla vain olla. Lueskella lehtiä, hörppiä teetä, herkutella omenapiirakalla. 
Kaikki arjen askareet on tosi helppo siirtää mielestä, vaikka etäisyyttä kotiin ei ole kuin muutama askel. Tiskikoneen tyhjennys, pyykkien silittäminen, kauppalistan tekeminen... Ne kaikki jäävät kotioven sisäpuolelle odottamaan, kun tämä perhe suuntaa "mökkeilemään."

Ihanaa lokakuun aloitusta!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Ymmärrän tunteen. Meilläkin isohko huvimaja aivan talon terassin liepeillä, mutta siellä on kuin eri paikassa. Nopea irtiotto arjesta vain muutaman askeleen päässä! Kätevää.

  VastaaPoista
 2. Todellakin, tämä kesä oli poikkeuksellinen. Kuumuden johdosta lasitetulla parvekkeella ei voinut viettää aikaa kesällä, mutta keväällä ja nyt syksyllä se on ollut ihana paikka. Terv Tepa

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköstä!
  Ja kuumuutta riitti kyllä vähän liikaakin..
  Ihanan kirpeitä syyspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 4. These are some great photos that you took of your decorations. I love your window display! Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.

  World of Animals

  VastaaPoista
 5. Meillä myös lasiterassi oli vähällä käytöllä tänä kesänä.Mutta jospa se oli vain väliaikaista vaan.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig