sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Pöytä on katettu. Ja arvontavinkki!

Blogiyhteistyö: Nelson Garden

Pöytä on nyt katettu kevääseen! Sain kukkasipulit maahan juuri ennen syyslomalle kirmaamista. Sinänsä poikkeuksellista, sillä yleensä istuttelen näitä näpit jäässä hennon lumipeitteen alle. 
En tiedä miksi puuha jää joka vuosi aina aivan viime tippaan. Ehkä olen tuudittautunut vuosien varrella koettuun. Vielä marraskuussakin maahan kaivetut sipulit ovat ilostuttaneet oikein kauniisti seuraavana keväänä.
Eli jos nurkissa sattuu vielä pyörimään tulppaanin sipuleita, älä huoli! Ainakin täällä meidän kulmilla on luvattu ensi viikolle oikein hyvää istutuskeliä. Lämpötilat näyttävät kipuavan lähelle kymmentä astetta ja öisin pysytään plussan puolella. Vielä ehdit saada kukkivan kevään!
Nämä kukkasipulit on saatu Nelson Gardenilta blogiyhteistyönä. Ja Nelson Garden tarjoaa muuten juuri kivan arvonnan Versoilevan Instagram-tilillä täällä ja Versoilevan Facebook-sivuilla täällä. Tarjolla on minivihreiden kasvatusta, eli arvottavana on minikasvari, siemeniä ja sakset. Arvontaan päättyy huomenna maanantaina 29.10.2018 klo 10.

Leppoisaa sunnuntaita!

* Blogiyhteistyö: 
Kukkasipulit Nelson Garden
SHARE:

5 kommenttia

 1. Kaikki kukkasipulit mitkä laitoin maahan on olleet siellä jo muutaman viikon.Yöpakkasia on saatu ja päivälläkään ei nouse enää 5 astetta enempään mittari.
  Kiva arvonta mihin otan osaa Fb sivuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä on oltu hyvässä aikataulussa liikenteessä! Itse sorrun aina vielä alelaariostoksiin, niin istuttelen niitä samalla kun odottelen joulua:D

   Poista
 2. Vielä tosiaan ehtii ja lämpenevää säätäkin on luvassa...yritän olla hankkimatta alesipuleita, mutta tarhurin luonto on heikko, joskus! Omat sipulini laitoin maahan tänä vuonna ajoissa, kerrankin! Olen mieltynyt kovin pikkunarskuihin ja villi- ja metsätulppaaneihin, niiden istutus käy leikiten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarhurin luonto on heikko, aina! :D Juuri mietiskelin, milloin vielä ehtisin käydä läpi alelaarit, kun on niin sopivaa keliäkin luvattu.

   Villitulppaanit on ihania! Ja narskut myös, mutta jostakin syystä ne eivät viihdy meillä ollenkaan. En tiedä miksi, mutta tosi huonosti nousevat keväisin.

   Poista
 3. Perjantaina istuttelin vielä sipuleita. Kaikki piti olla jo maassa, mutta alelaarin houkutus oli tälläkin kertaa liian suuri ;) On se kummallista, miten lisää istutettavaa aina vain löytyy.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig