keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Syksy on uusi kevät!

Hei, olen Maria, puutarhahullu ja rakastan syksyä!

Uusimmassa Kotipuutarha-lehdessä on hauskasti otsikoitu artikkeli "Syksy on uusi kevät!". Syysvärejä tulvivassa jutussa on toimituksen väkeä ja meitä lehden bloggaajia kertomassa lempikasveistaan ja innostuksen kohteistaan syksyisessa puutarhassa. Oman osioni kuvaaminen ja kirjoittaminen oli itselleni varsin mieluisa tehtävä, sillä syksyn lapsena olen aina täpinöissäni tämän vuodenajan upeista väreistä, sävyistä ja tuoksuista.

Sykähdyttävä syysnumero löytyy nyt kaupan lehtihyllyiltä. Kannessakin on tuttu kuva, yksi puutarhamme marjaomenapensaista. Tosin nyt se on jo lähes kokonaan riisuuntunut lehdistä, mutta suloiset marjaomenat tuovat silmäniloa vielä pitkään. Pääset kurkistamaan lokakuun Kotipuutarha-lehteen tästä linkistä.

Sydämellisiä syyspäiviä!

SHARE:

9 kommenttia

 1. Artikkeli oli ihana! Oli myös hauskaa huomata, että tunnistin sinut kuvasta jo ennen kuin aloin lukea juttua - selkeästi naamasi on tullut tutuksi blogeista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla, minäkin olin ihan haltioissani kaikesta syksyn loistosta ja hehkusta. Ja niin sitä tosiaan jo ollaan "tuttuja", vaikka ei aina livenä näkisikään:D

   Poista
 2. Voi kun ihana juttu!
  Täällä saa ihailla rastasta, joka herkuttelee marjaomenapensaan marjoilla päivittäin, iso lintu keikkuu vielä nuoren puun ohuilla oksilla, hauska näky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten totta, nyt syksyllä kiinnittää ihan erilaisiin asioihin huomiota kuin keskikesän runsaudessa. Sitä näkee taas siivekkäät ystävätkin paremmin, kun eivät enää maastoudu lehvästön suojiin. Kaunista lokakuun jatkoa sinne!

   Poista
 3. Ihanaa,onneksi tuli lehti kotiin asti,saan nauttia pitkän aikaa ihanista kuvista.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig