sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Kesähuone heräsi henkiin

Kesähuone on taas herännyt henkiin kirkkaasti paistavan kevätauringon myötä. Niin mahtavaa! Tai ehkä näin helmikuussa pitäisi vielä puhua talviauringosta, mutta kovin keväiseltä on jo tuntunut.

Auringon paistaessa kesähuoneessa tarkenee jo mainiosti. Odotan malttamattomana, että pääsen täyttämään ikkunalaudat pirteän keltaisilla tetenarsisseilla.
Valoisa tila inspiroi ja tuo jo ihanasti kevätfiilistä. Päiväkahvit, lukuhetki, päiväunet...ihan kohta "äidin leikkimökki" on taas kovassa käytössä!

Täällä ei oikein enää maltettaisi odotella. Se on vähän niinkuin kevät tänne nyt heti -fiilis päällä koko ajan.

Aurinkoista sunnuntaita ja kutkuttavaa kevään odotusta.

SHARE:

5 kommenttia

  1. Ihanan lämmintä oli eilenkin lasitetulla terassilla, auringonpaisteessa :) Teet ja kahvit voi nauttia siellä jo aivan mainiosti. Vielä en imuroinut siellä, mutta alkavalla viikolla sen teen. Ihania ovat myös nuo keltaset hyasintit, ostin 2 kpl niitä perjantaina, nyt ovat hieman aukeamassa ja keltainen väri pilkistelee :) Nautitaan kevätauringosta ja näistä " leikkimökeistämme" :) Tepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni tila tosiaan lämpenee jo ihanasti. Minäkin join eilen ensimmäiset terassikahvit, mutta kevätsiivoukset odottavat vielä, sekä lasitetulla terassilla että kesähuoneessa. Keltaiset hyasintit ovat ihania ja se tuoksu, aah!

      Aurinkoista helmikuun jatkoa!:)

      Poista
  2. Täälläkin on aivan upea päivä,auri ko paistaa ja lähdemme luistelemaan.

    VastaaPoista
  3. Voi, ihastuttava kesän pilkahdus talven keskelle! <3

    VastaaPoista
  4. Kaunista ja värikästä! Keltainen näyttää nyt niiiin kauniilta!

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig