perjantai 29. maaliskuuta 2019

Kaikki hyvin!

Meillä palattiin eilen lähes normaaliin arkeen, kun pikkumies oli ensi kertaa eskarissa leikkauksen jälkeen. Toipuminen on tapahtunut aivan käsittämättömän nopeasti! En olisi ikinä uskonut, että asiat etenevät tällaisella vauhdilla. Päivää ennen paluuta ehdimme vielä käydä noutamassa pajunkissoja virpomiskierrosta varten. Aurinko paistoi, hanki kantoi ja  pikkumies iloitsi tulevasta eskarikaverien näkemisestä.

Omakin mieli oli varsin keveä. Pikkumiehen toipumisen myötä rintaani pitkään puristanut tunne on kadonnut. Nyt on taas helpompi hengittää. 

Ollessamme Uudessa Lastensairaalassa en jaksanut vastata viesteihinne. Kaikki energia meni päivästä toiseen selviytymiseen. Nyt haluankin kiittää teitä kaikkia sydämeni pohjasta. Jokainen viesti on luettu, osa moneen kertaan. On ollut häkellyttävää huomata, miten paljon saimme osaksemme voimaannuttavia ajatuksia, terveisiä, tsemppejä, avuntarjouksia. Sekä tutuilta, sukulaisilta että someystäviltä. Ette usko, miten tärkeitä kaikki viestit olivat!
Juuri nyt kaikki on hyvin. 

Kiitos ihanat! <3

SHARE:

7 kommenttia

 1. Ihana kuulla että kaikki on hyvin ja arki palannut.
  Aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa! Arki tuntuu kyllä juuri nyt erityisen ihanalta <3 Oikein kaunista viikonloppua sinne!

   Poista
 2. On ihana kuulla iloisia uutisia! Kaikki hyvin ja kevättä ja kesää kohti mennään. Voimia eskarilaiselle toipumiseen <3 Tepa

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että kaikki on hyvin. Luin tuolta yhdestä blogista, että sielläkin oli ollut perheessä onnettomuus. Onneksi kaikki oli kääntynyt parhain päin. Aina ei tiedä mitä on edessä, mutta toivomme parasta. Tänään jo lumi suli kohisten, aurinko niin lämmittää.

  VastaaPoista
 4. Onnea pikkumiehelle eskari päiviin, Onneksi pääsee palaamaan tuttuun paikkaan kavereiden luo. kaikkea hyvää molemmille, Lapsen tuska on äidinkin tuska.

  VastaaPoista
 5. Lueskelin vanhempia tekstejäsi. Onneksi teillä on toivuttu melko hyvin isosta leikkauksesta.
  Eikö vain uusi lasten sairaala ole hieno. Näin siitä kuvia, kun meidän lastenlapsi pitää käydä myös siellä kontrollissa.
  Ihana se iso akvaario missä oma kala ui :) :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig