Versoilevan uusimmassa artikkelissa ylistetään nyt tätä keittiöpuutarhan aatelista. Siellä on vinkkejä myös kasvatukseen ja miten saada tanakoita taimia. Pääset artikkeliin tästä.
sunnuntai 3. maaliskuuta 2019
Basilikan huumaa
Basilika on ehdottomasti yksi lempiyrttejäni, ellei jopa se kaikkein kirkkainta kruunua kantava. Basilikassa on kaikki kohdallaan: ulkonäkö, maku, tuoksu, monipuolisuus. Lajikkeita on valtava määrä mausteisista makeisiin ja basilikaa voi käyttää yhtä hyvin ruoanlaitossa kuin leivonnassa. Esimerkiksi kanelibasilikasta tehty jäätelö on vallan herkullista!
Versoilevan uusimmassa artikkelissa ylistetään nyt tätä keittiöpuutarhan aatelista. Siellä on vinkkejä myös kasvatukseen ja miten saada tanakoita taimia. Pääset artikkeliin tästä.
Versoilevan uusimmassa artikkelissa ylistetään nyt tätä keittiöpuutarhan aatelista. Siellä on vinkkejä myös kasvatukseen ja miten saada tanakoita taimia. Pääset artikkeliin tästä.
Tunnisteet:
piha & puutarha,
puutarha,
siemenkasvatus,
Versoileva,
yrtit
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Basilika on myös minun suosikki.En muuten tiennyt,että sitä on myös makena versiona.Täytyy testata ja kadvattaa itse.
VastaaPoistaKanelibasilikaa yritän kasvattaa nyt ensimmäistä kertaa. Kiva vinkki käyttää sitä jäätelöön Ü Pikkubasilika oli niin söpö, etten viime syksynä raaskinut käyttää ja sitten se pääsi kuivumaan. Tänä vuonna raaskin sitä käyttääkin, lupaan sen!
VastaaPoistaEnsimmäiset basilikat on jo kylvetty lautalla ja ensi viikolla pääsen istuttamaan ne jo ruukkuihin.
Kylvösormia syyhyää jo pahasti. Pakko odottaa lumien sulamista. =)
VastaaPoista