perjantai 8. maaliskuuta 2019

Ylistys naisille!

Naistenpäivänä on totuttu odottamaan huomionosoituksia miehiltä. Mutta juhlapäivän kunniaksi minäkin haluan ylistää naisia, erityisesti paikallisten kivijalkakauppojen ahkeria ahertajia. Olemme asuneet Kouvolan kulmilla 16 vuotta ja olen oppinut tuntemaan ihania yksityisyrittäjiä, sinnikkäitä uurastajia, selkä suorassa seisojia. Siis aivan mahtavia ihmisiä! Joten tässä julkinen kiitos heille.

Pidän kauniista vaatteista, mutta olen surkea shoppailija. Siksi suuntaankin aina ensimmäiseksi Ananassi-vaatekauppaan, jossa on sekä huolella valittuja vaatteita että yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Oli hakusessa sitten rento villapaita, kevätpiristystä vaatekaappiin tai tiukan pukukoodin noudattamista, Ananassista olen aina saanut apua. Kuten olen joskus aikaisemminkin todennut, Ananassin ansiosta Kouvola on Suomen Pariisi! Kiitos ihanalle Suville hyvästä palvelusta, rehellisistä mielipiteistä ja rohkeudesta ehdottaa asiakkaalle myös jotakin oman mukavuusalueen ulkopuolelta olevaa. Aivan huippupaikka! 
Ananassissa yhdistyvät kauniit vaatteet ja loistava asiakaspalvelu.
Jos kaipaan kotiin jotakin "pientä kivaa", suuntaan iloisen Jessican Sisustusliike Dreamsiin. Täältä löytyy apu moneen lahjapulmaan ja päälle saa hersyvän naurun ja hyvän mielen. Ja tässä kohtaa on aivan pakko  mainita (vaikka jouluun onkin valovuosi), että Dreamsin Joulumaailma on aivan omaa luokkaansa!
Sisustusliike Dreamsistä löytyy kaikkea kivaa kotiin, mökille ja tuliaisiksi.
Keskustasta löytyy myös tyylikäs ja alati uudistuva sisustusliike Casam. Casamin Mari ei jää tuleen makaamaan, vaan liikkeen ulkonäkö ja valikoima uudistuvat ihailtavaa tahtia. Marilla on upea sisustussilmä, jolla hän yhdistelee rosoista vanhaa ja uusinta uutta. Mausteisia sävyjä, karheita pintoja, luonnonmateriaaleja. Lisäksi puodista löytyy aina sesongin kasveja, tykkään kovasti!
Casamin valikoimassa yhdistyvät rouheus, mausteisuus ja luonnonmateriaalit.
LETHERgo puolestaan suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä nahkakoruja ja -asusteita kierrätysnahasta. Ullan ideoimia ja tekemiä kaulakoruja löytyy meidänkin perheestä jo useampi, laukkujakin pari. Olenpa joskus marssinut Ullan pajalle ballerinat kourassa ja pyytänyt tekemään väriin sopivan clutchin. Mikään pyyntö ei siis ole mahdoton. Ullan käsissä kierrätysnahasta syntyy uskomattomia juttuja! Käsistään taitava yrittäjä on myös floristi. Ulla esimerkiksi taikoi kimpun pikapikaa kahvipöytään, kun saimme vieraaksemme Claus Dalbyn pari vuotta sitten (lisää tuosta ikimuistoisesta puutarhavierailusta löytyy täältä). 
LETHERgo:n Ullan käsissä syntyvät taidokkaat kukkakimput, nahkakorut ja -asusteet. 
TeijaK. photographyn takana on nainen, johon olen tutustunut blogimaailman kautta. Kävin hiljattain ottamassa profiilikuvan itsestäni ja oli päivänselvää, että suuntaan Teijalle. Valokuvauksesta on toivottavasti tulossa Teijan kokopäivätyö, niin intohimolla hän siihen suhtautuu. Työskentely ei todellakaan ole mitään liukuhihnatyötä. Ja aah, Teijan käytössä oleva studio sitten. Niin kaunis ja inspiroiva, olisin istuskellut siellä mielelläni vaikka koko päivän, kuvausrekvisiittaa ihaillen.
TeijaK. photography  kuvaa niin perhejuhlia, henkilökuvia kuin tuotekuviakin. Kaikkea yhtä suurella intohimolla.
Tämäkin kaupunki on täynnä upeaa naisenergiaa, osaamista, rohkeutta ja uskallusta. Nostan hattua jokaiselle teistä!

Oikein hyvää naistenpäivää kaikille!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Paita, farkut ja tulpaanit niin ihania! Hyvää naistenpäivän jälkeistä kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuttuu vain auringonpaiste ja kuiva asvaltti:) Ihanaa kevään odotusta sinnekin! <3

   Poista
 2. Olipas ihanaa luettavaa, positiivista Hienoa naisenergiaa <3 t.mella ps. yhden tälläisen positiivisen naisen äiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, kiitos! Tätä postausta oli kiva ja helppo tehdä <3

   Poista

Blog Design Created by pipdig