keskiviikko 21. elokuuta 2019

Kyseenalaiset motiivit?

Minusta on tullut täällä innokas iltalenkkeilijä. Tosin lenkin hyötysuhde on vähän niin ja näin, ja motiivitkin on pikkuisen kyseenalaiset. Lenkkiseurakin taisi jo sanoi itsensä irti.
Mutta elokuun ilta-aurinko on juuri kauneimmillaan ja naapurusto täynnä toinen toistaan kauniimpia taloja ja pihoja. Eihän niitä nyt voi kiireellä ohittaa! 
Paikallisia pihoja ja asiaa amerikkalaisesta puutarhakulttuurista Minttua ja mustikoita -blogissa. Pääset postaukseen tästä linkistä. 
SHARE:

4 kommenttia

 1. Onpa ihania kuvia! Ihan kuin olisi ollut mukananne kävelyllä.
  Minä harrastan tuota samaa tirkistelyä, kun käyn ulkomailla. Uudessa Seelannissa meidän lapsiparat joutuivat todistamaan, kun äiti kurkisteli aitojen raoista todella upeisiin puutarhoihin. Se ei ollut ehkä kovin tahdikasta, mutta oli pakko, kun menin ihan sekaisin näkemästäni. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tiedän tunteen! Aidanraoista on aivan mahtava kurkistella sisään! :D Etelä-Ranskassa perhe jo pelkäsi, että joudun pidätetyksi murtosuunnitelmista, kun niin kovasti tiirailin kapeista porttikongeista ja korkeiden muurien raoista. Täällä onneksi etupihat ovat helposti nähtävillä, niin ei näytä ihan niin epäilyttävältä:D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No nämä kyllä ovat asuinalueen komeimmasta päästä. Ihana ohimennessä ihastella <3

   Poista

Blog Design Created by pipdig