perjantai 22. marraskuuta 2019

Suomalainen viikonloppu

Täällä on tällä hetkellä oikein marraskuinen sää.  Keli on tasaisen harmaa ja taivaalta vihmoo vettä. Aamu alkoi aurinkoisena ja kävinpä vielä nappaamassa aurinkolasitkin matkaan, kun lähdin aamun koulukuljetuskierrokselle. Vaan nyt tuo aamuauringon punertama taivas muuttui sateiseksi ja tätä on luvassa poikkeuksellisesti koko viikonlopuksi.

Kotiin päästyäni oli aika sytyttää kynttilät ja keittää joulukahvit. Oranssi ilexia keittiön ikkunalaudalla tuo ihanasti väriä harmaaseen päivään.

Toki väriä riittää vielä ulkonakin. Tästä ruudukkoikkunasta on näiden kuukausien aikana tullut tuijoteltua ihan muutama kerta kahvinkeiton lomassa.
Joulunlaitto kutkuttaisi jo aika tavalla, mutta vielä pitää malttaa mielensä ja juhlia ensin marraskuun kiitospäivä alta pois. Sitten vedetäänkin sata lasiin, aivan saman tien!
Sinänsä tällainen harmaan viikonloppu sopii teemaan, sillä seuraavat päivät vietetään varsin suomalaisissa tunnelmissa. Suomivieraat ovat saapuneet, huomenna suuntaamme paikallisen Finn Spark eli Kipinä-kerho -yhdistyksen järjestämille joulumarkkinoille ja illalla kyläillään suomalaisperheessä. Nyt on siis oikein kotoisa olo tässä kelissä ja näissä tunnelmissa!

Ihanan kotoisaa marraskuista viikonloppua!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Ihanaa viikonlopun jatkoa!
  Meillä on yksi elämämme kiireisistä viikonlopuista kutsuineen, vieraineen ja lasten pelien ja esiintymisten johdosta. Jo ihan odotan ensi viikkoa. Silloin voisi vaikka kuvatakin taas, tuollaisia ihanan rauhallisia kuvia kuin sinun kirjoituksessasi. Ihana ikkunalauta muuten!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, tässä juuri vaihdoin vierashuoneen lakanoita ja mietiskelin, että viikon sisään ehti olla kolmet eri yövieraat. Loppusunnuntai on tarkoitus ottaa oikein iisisti ja antaa pyykkikoneen pyöriä taustalla. Rauhallisempaa uuden viikon aloitusta sinne, toivottavasti ehdit kuvailemaan!:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig