torstai 30. tammikuuta 2020

Jaloilla taas

Täällä nautitaan juuri niinkin yksinkertaisista asioista kuin istumisesta ja kahvikupposesta. Voi että molemmat tuntuvat huippuhyviltä! Mikä lie influessa kaatoi 3/4 perheestä petiin ja tällä kertaa minut kaikkein pahiten. Kuten tytär totesi, sairastan harvoin, mutta silloin sitäkin railakkaammin.
Itselläni ei ole mitään käsitystä mitä ulkomaailmassa on tapahtunut, onko taivaalta tullut lunta, riehunut ukkonen vai porottanut aurinko? Tänään on pakkasaamu, mutta ensi viikolle on taas luvattu mukavia lämpötiloja ja aurinkoa. Mielelläni minä siihen kerään voimia!
Onni onnettomuudessa, ostin ennen sairastumista kyläilykukkia, jotka sitten jäivätkin kotiin. Eilen huomasin iltapäiväauringosta nautiskelevat tulppaanit ensimmäistä kertaa ja nekin jotenkin jo lupailivat paljon parempia päiviä. Askel kerrallaan, kohti aurinkoa!


Hyvää viikon jatkoa ja pysykää terveinä!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Pikaista toipumista sinne <3 Täällä on saatu lunta, tällä viikolla jo 20-30cm. Tähän saakka ollut lumetonta. Suomessakin on todettu eka koronavirus tapaus, potilas on Lapissa ja altistuneita jo 24. Huh..huh ei ole mukava uutinen ollenkaan :( Mukavaa viikonloppua! Tepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt tulee kerralla sitten koko talven edestä! Täällä on tosiaan ollut välillä kylmempää kuin kotikonnuilla, mutta kohta lähtee taas lämpenemään. Melkoista sahaamista tämä sää. Tervettä talven jatkoa!

      Poista

Blog Design Created by pipdig