perjantai 24. tammikuuta 2020

Odottelua

Täällä on ollut ihan kunnon yöpakkasia, mittari on näyttänyt monena yönä -7 astetta. Vuodenvaihteen molemmin puolin osunut, normaalia huomattavasti lämpimämpi ajanjakso sai jo haaveilemaan keväästä. Magnolian silmutkin tuntuivat turpoavan ihan silmissä. Mutta nyt on taas palattu normiasteisiin ja tammikuun keliin.
Minä en malttanut jäädä odottelemaan kevättä, vaan kiipesin takapihan magnoliaan ja nappasin oksan maljakkoon. Päätin aloittaa varovasti pikkuoksalla, jos tuo ei tuosta suostukaan aukeamaan. En nimittäin haluaisi menettää yhtäkään nuppua tulevasta kukinnasta!
Täällä odotellaan siis hennon nupun avautumista, mutta myös kuopuksen munuaisleikkauksen jälkitarkastusta. Laukkuun on pakattu kasa käännöspapereita ja eväitä odotteluun. Mieli on luottavainen, sillä pikkumies näyttää toipuneen hyvin eikä enää kärsi kivuista. Ekaluokkalaista jännittää onko edessä verikokeita, minä mietin miten hyvin lääketieteellinen sanasto mahtaa taipua tällä puolen merta... 

Ei muuta kuin peukut pystyyn ja perjantaita kohti!


SHARE:

3 kommenttia

 1. Täällä on kaikki peukut pystyssä. Hyvää viikonloppua sinne !

  VastaaPoista
 2. Ihana valo ja magnolia!
  Näin tällä viikolla autolla ajaessa yhden magnoliapuun täydessä kukassa täällä Espanjassa. Harmillisesti se oli juuri sellaisessa kohtaa, ettei autoa voinut pysäyttää ja puukin oli yksityispihassa. Ihan kiljahdin onnesta, kun näkymä oli niin henkeäsalpaavan kaunis.
  Tsemmppiä pikkumiehelle ja koko perheelle sekä mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 3. On varmasti ihana seurata mangolian kukintaa ”omalla pihalla”. Kauniit kuvat, valo näyttää niin keväiseltä. Toivotaan onnea kaikkiin pienen pojan vaiheisiin!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig