sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Kevennetty tammikuu - ruusukaalisalaatti

Olen viime aikoina haksahtanut ruusukaaliin toden teolla. Sitä on tällä hetkellä saatavilla täällä runsaasti, maku on hyvä ja hinta järkevä. Usein ruusukaalit tulee pyöräytettyä pannulla, mutta tällä kertaa testasin ruusukaali-couscoussalaattia, jossa kaaliherkku nautitaan raakana raasteena. Tai oikeastaan hakkeluksena. Nopea pyöräytys tehosekoittimessa ja avot, sopiva rakenne on valmiina.
Ohje raikkaaseen ja maukkaaseen salaattiin löytyy nyt Versoilevan uusimmasta artikkelista täältä.

Pirteää tammikuun jatkoa, melkein puolivälissä jo!

SHARE:

1 kommentti

  1. Kiitos ohjeesta. Juuri tänään mietin että miten coucoussiin saisin uutta makua.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig