Kauraiset banaaniletut on helppo ja nopea viikonlopun aamupalaherkku. Tai välipala. Tai iltapala. Yhtä kaikki, lettutaikina valmistuu nopeasti blenderissä pyöräyttämällä (tai tarvittaessa myös perinteisesti käsipelillä). Meillä nämä kulkevat nimellä koronaletut, sillä täällä on ollut hankala löytää jauhoja koronan aikaan. Letuissa onkin käytetty kaurahiutaleita.
Nämä ovat myös kätevä herkku perheessä, jossa lapsi tykkää banaaneista, mutta banaanit eivät saa olla liian raakoja tai liian kypsiä. Banaanien optimaalinen syöntiaika on siis varsin lyhyt, joten ylitarjontaa on oikeastaan jatkuvasti. Kauraisten banaanilettujen ohje löytyy nyt Versoilevan uusimmasta artikkelista täältä. Ja muistinko muuten jo mainita, että nämä ovat myös gluteenittomia ja maidottomia.
Look´s just GREAT :)
VastaaPoistaLove from Titti
Thank you Titti! Summer morning at it's best <3
VastaaPoista