tiistai 18. elokuuta 2020

Ihmeellinen tunne

Maanantaiaamuna en oikein tiennyt miten päin olla. Mies lähti töihin ennen seitsemää, molemmat lapset kouluun kahdeksaksi. Saatettuani pienemmän matkaan palasin tyhjään kotiin. Tein aamupalan ja istuin lukemaan uutisia. Koko ajan oli tunne, että olin unohtanut jotain, että kaikki ei nyt ole kunnossa. Kunnes tajusin, etten ole ollut tyhjässä talossa sitten maaliskuun!

lasitettu-terassi-sisustus
Elämä Suomessa tuntuu nyt kovin vapaalta. Lapset saavat kulkea lähialueilla ihan itsekseen, kaupoissa ei säännöstellä asiakkaiden määrää, ei ole maskipakkoa. Siinä muuten yksi asia jota en ymmärrä, en sitten niin ollenkaan. Annetaan suosituksia toinen toisensa perään ja sitten ihmetellään, kun iso joukko ihmisiä antaa piutpaut karanteeneille ja suojatoimenpiteille. Nooh, parempi kun en nyt lähde sille tielle tai alkaa puhisuttaa oikein urakalla. 
lasitettu-terassi
Koti alkaa pikku hiljaa muotoutua, mutta purkuhommia riittää vielä yllin kyllin. Huonekalut ovat jo melkein löytäneet paikkansa, vaikka tavoilleni uskollisesti toki harrastan huonekaluvalssia. Varmasti vielä pitkään. Taulut odottavat ripustamista, matot levittämistä, lamput asentamista, laatikot tyhjäämistä ja pientavarat omia paikkojaan. Lukuisista paperipinoista puhumattakaan. Oma koti tuntuu samaan aikaan turvallisen tutulta, mutta kuitenkin jotenkin oudolta ja uudelta. Tältä varmasti tuntuu pareista, jotka eron jälkeen päätyvät takaisin yhteen!
muutto-purkuhommia

makuuhuone-laatikosto

makuuhuone-yopoyta

Nyt jatkan rymsteeraamista, jotta saan tilaa työpöydälle ja -koneelle. Siitä se lähtee, arki toden teolla!


SHARE:

6 kommenttia

 1. Niin ihanalta näyttää 😊
  Ilmat hellii meitä, vaikka syksy häämöttää kulman takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)
   Ja minun puolestani saa vielä häämötellä jonkin aikaa, voisin juuri nyt ottaa ikuisen elokuun <3

   Poista
 2. Yksin kotona on kyllä kiva fiilis!
  Mikä on tuo puna-vihreänkirjava oksa maljakossa, tosi kaunis! (toki tuo hortensiakin <3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oksa on kiinanlaikkuköynnöksestä. Tosi kiva ja kestää maljakossa ihan ikuisuuden!

   Poista
 3. Sitä kaipaa yksinloemista aina sillon tällöin. Varsinkin kun lapset ovat pieniä ja työssäolo "häiritsee" elämää. Tuntuu, että jokainen huiskii sinne tänne eikä oikein ehdi rauhoittua. Mutta sitten kun sen rauhoittunut hetki tullee niin tunne on juuri se outo hiljaisuus. Nauti näistä omista hetkistäsi. Kaunista kesän jatkoa teille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Koronakevät laittoi arjen ihan uuteen uskoon. Siinä piti jokaisen hetki etsiä itselle parasta rutiinia. Toivottavasti syksy ei tuo uusia yllätyksiä tullessaan.

   Kaunista viikonloppua ja ihanaa elokuun loppua! <3

   Poista

Blog Design Created by pipdig