sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Leppoisaa laskiaista ja ihanaa ystävänpäivää!

Oikein hyvää ystävänpäivää teille kaikille! Kovin on nyt meno tulppaanien täyttämää, mutta ihanaahan se on.

ystanvapaiva-tulppaanikimppu

Nämä hempeät sävyt toivat kevään taas astetta lähemmäksi. Tulppaanien värivalikoima on kyllä mahtavan laaja. Yhtenä päivänä tekee mieli piristävää keltaista ja oranssia, sitten rauhoittavaa valkoista, sitten suloisia pastellisävyjä. Tämä on kyllä ihan parasta (ja helpointa) sisustamista ikinä!

tulppaanit-hempät-värit

Elämä on tänään paitsi kukkaista, niin myös makeaa. On laskiaispullien leivontaa ja ystävältä saatua Baileys-suklaata. Harmillisesti sitä ei voi jakaa lasten kanssa, vaan on tuhottava koko laatikko aikuisten kesken. Onneksi luvassa on myös hiihtoa ja mäenlaskua, niin ei mene pelkäksi penkkiurheiluksi (eli syömiseksi).

kaunis-tulppaanikimppu

Leppoisaa laskiaista, ihanaa ystävänpäivää ja suloista sunnuntaita!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Kauniita tulppaaneja ❤ Täällä mennään ihan perinteisillä makeilla - laskiaispullia on tehty ja osa jo syöty. Ystävänpäivän kunniaksi tein vielä muffineja. Melkoista herkuttelua 😊
  Hyvää ystävänpäivää ja lystikästä laskiaista!

  VastaaPoista
 2. Hyvää Ystävänpäivää! Tulppaanit ovat kyllä ihanan piristäviä ja lupaus kesästä! Kauniissa talvisäässä täällä vietetään viikonloppua moottorikelkkaretkien merkeissä. Pari pehmeää humpsahdusta upottavaan puuterilumeenkin on eilen jo tehty, mutta ilman vammoja onneksi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, samoin sinulle hyvää ystävänpäivää❤

  VastaaPoista
 4. Kiitos, samoin sinulle hyvää ystävänpäivää❤

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig