perjantai 19. helmikuuta 2021

Päiväkahveja odotellessa

ikkunaruutu-kuurankukat
Viime päivinä aurinkoa on tulvinut sisään myös kesähuoneen vanhoista ikkunaruuduista. Kovasti jo tekisi mieli täyttää ikkunalaudat narsisseilla ja helmililjoilla. Ja nautiskella päiväkahvit pihamökissä. Vaan ei täällä vielä tarkene oleskella, näytti aurinko miten kutsuvalta tahansa. Nenänpää jäässä ja hengitys huuruten  kävin nappaamassa muutaman valokuvan.
kesähuone-sisustus
Kesähuone on lähes kokonaan sisustettu kirppislöydöillä. Siellä on mukavan mökkimäinen fiilis ja ihan eri tunnelma kuin vaikkapa kotona sisällä tai lasitetulla terassilla. Tykkään, että kaikki tilat ovat vähän erilaisia tunnelmaltaan. Senkun vaan valitsee, millaisessa ympäristössä haluaa kahvinsa juoda. Sitten joskus kun taas tarkenee!
kesähuone-sisustus
Seinällä oleva risuluuta on osa läksiäislahjaa Amerikasta. En tietenkään malttanut ottaa sitä käyttöön, vaan tuolla se nyt roikkuu seinäkoristeena. Tyhjän valokuvakehyksen vieressä. On tämä kesähuoneen tunnelma kieltämättä tällä hetkellä hieman pysähtynyttä.
kuivatut-hortensiat
Maljakoissa on erilaisia puutarhasta napsittuja siemenkotia, kukkia ja heiniä. Kuivatut hortensiat alkoivat tuntua kotona jotenkin tunkkaisilta näin tulppaanikauden keskellä. En kuitenkaan malttanut viskata niitä roskikseen, tuossa ne nyt nököttävät, pöydällä. Jos vaikka pääsisivät vielä koristamaan kransseja. Niin paljon suunnitelmia, niin vähän aikaa.
vanhat-ruudukkoikkunat-kesähuone

Mukavaa perjantaita ja ihanaa viikonlopun aloitusta!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Kesähuoneet ovat vielä kylmiä, vaikka iltapäivän aurinko houkuttelee aina kurkkaamaan kesähuoneeseen, josko jo tarkenisi :) Meillä ihan sama tilanne vielä kuin teillä.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja aurinkoista viikonloppua!❣️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kaunis kesämaja talvella onkaan! Hyvää viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 4. Teidän kesähuoneen ikkunoista avautuva kaunis talvinäkymä kertoo, että ei ole vielä kesähuoneessa viettämisen aika. Auringonpaisteisia päiviä viikonloppuusi ❤

  VastaaPoista
 5. Ihana kesähuone odottaa kahvittelijaa. Ehkä kuukauden kuluttua, se voi jo onnistua? Aurinko lämmittää päivä, päivältä enemmän. Ihanaa viikonloppua ja kesäisiä unelmia <3 Tepa

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat kuvat! ♥
  Miten viihtyisä kesämaja. Voisinpa tulla nauttimaan tuonne kupillisen....

  Iloa ja valoa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig