torstai 4. helmikuuta 2021

Talvitunnustuksia

Nyt on saatu nauttia oikeasta satujen talvesta, joista aina näkee kauniita kuvia, mutta joka harvoin osuu omalle kohdalle. Taivas on sininen, maisema kaunis, hanget kimaltavat auringossa ja puita peittää upea huurrekuorrutus. 

talvipuutarha-huurre-kesahuone

huurrekuorrutus-koivu-talvi-lumi-aurinko

Ja onhan tämä kaunista, on on! Mutta kun ei erityisemmin pidä kylmästä eikä lumesta (eikä varsinkaan niistä lumitöistä), niin saako jo sanoa, että kiirehdi kevät! Eihän tässä muuten mitään, jos tietäisi että maaliskuussa on jo kevät kukkeimmillaan. Mutta se siirtymävaihe talvesta kevääseen on jotenkin aina ihan tuskallisen hidas. Ja varsinkin pitkä.

Kotona saan huokailuilleni murhaavia katseita, koska kaikki muut perheenjäsenemme rakastavat kunnon lumitalvea. Pakkasta, talviurheilua, koko settiä. Itse parkkeeraan paljon mielummin villasukissa takkatulen ääreen, ja kaivan puutarhalehdet ja Pinterestin ideataulut esiin.

keittiopuutarha-talvi-lumi

Amerikassa tämä herätti aina hilpeyttä: suomalainen joka ei pidä talvesta. Itse ei luonnollisesti nähnyt asiassa mitään huvittavaa. Toisaalta sekosin totaalisesti helmikuussa löytämistäni lumikello- ja krookusmättäistä. Ei ne paikalliset aina sitäkään ymmärtäneet. 

talvinen-puutarha

Instagramin puolella on paljastunut sielunsiskoja, talveen hieman penseästi suhtautuvia. Tekisi mieli julistaa juhlavasti meille: "This, too, shall pass". Kaikille muille toivotan oikein hyviä hiihtokelejä ja kauniita talvipäiviä!


SHARE:

6 kommenttia

 1. Mä oon sun kanssa ihan samaa mieltä, vaikka kaunistahan ulkona nyt on.
  Onneksi aurinko paistaa ja sisällä voi leikkiä jo kevättä leikkojen ja siemenpussien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja samalla voi parkkeerata itsensä siihen sisälle ulottuvaan auringonsäteeseen:D Silmät kiinni ja lämmöstä nauttimaan! Ihanaa viikon jatkoa sinne!

   Poista
 2. Ihania talvikuvia 💙 Jännä, miten näin aurinkoisina päivinä voikin olla niin kylmä! Pakkasta on säätiedotuksissa luvattu tuleviksi päiviksi. Odotan sitä, kun räystäät alkavat tippumaan 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään odotus on kyllä kutkuttavan ihanaa <3 Ja todellakin, nyt on pakkanen paukkunut ja sisätiloissa takka rätissyt. Meillä on ollut pikkuinen kipeänä, joten on ollut hyvää syy pysytellä sisätiloissa:)

   Poista
 3. Kaunista on. Sielu lepää näissä aurinkoisissa pakkaspäivissä ❤
  Kyllä se kaipaamasi kevätkin sieltä tulee, jos ei iha heti, niin kohta kohinalla 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kohinaa odotellessa! :D Mutta tämä talvinen auringonvalo on kyllä niin ihanaa, sen voimalla jaksaa kummasti vähän kylmempääkin keliä:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig