perjantai 25. maaliskuuta 2022

Lasitetun terassin kevättä

Eilen saatiin vielä nauttia auringosta, ja lasitetulla terassilla tarkeni kahvitellakin. Vaan tästä eteenpäin on surkeampaa säätä luvassa. Yritän toistella itselleni mantraa "uusi lumi on vanhan surma". Toisaalta, nyt eletään vasta maaliskuuta. Mutta kun ei vaan malttaisi odottaa kevättä enää yhtään pidempää!

lasitettu-terassi-kevat

Sateinen viikonloppu on hyvää aikaa askarrella pääsiäisvitsoja. Jotenkin on fiilis, että homma saattaa taas kaatua äidin niskoille... Lapsi kyllä ryhtyy puuhaan aina innokkaasti, mutta parin oksan jälkeen kiinnostus kummasti lopahtaa. 

pajunkissat-lasitetulla-terassilla

Yksi vuosi yritin uhkailla, että saan kaikki karkit, jotka tekemilläni oksilla on ansaittu. Siihen näppärä pikkumies totesi, että otan suurimman osan palkkiokarkeista joka tapauksessa. Tämä pitää paikkansa. Allergisen lapsen kanssa käydään vaihtokauppaa kotona, kun palmusunnuntain virpomissaalis vaihdetaan tuttuihin ja turvallisiin herkkuihin.

lasitetun-terassin-kevättä

Juuri nyt terassilla ilahduttavat keltaiset narsissit. Ne tuovat kevään edes inan lähemmäs, kun pihaa koristaa yhä korkea hanki. 

Rentouttavaa viikonloppua myrskytuulista huolimatta!


SHARE:

3 kommenttia

  1. Kauniita keväisiä terassikuvia <3 Avasin äsken verhot. Ulkona sataa lunta. Lumihiutaleet ovat isoja höttöjä. Uusi lumi, vanhan surma -sanonta on toki totta, mutta olisi nuo lumisateet jo riittäneet :D Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Terassillanne on ihanan keväisen näköistä. <3 Tänne satoi aamusta vähän lunta ja ainakin viikoksi on luvattu pakkasta. Toivottavasti sen jälkeen palaisi taas lämpöiset kevätsäät. Syyhyttäisi jo kovasti päästä puutarhapuuhiin, kukkien kaipuusta puhumattakaan. Mukavaa viikonloppua surkeasta säästä huolimatta! <3

    VastaaPoista
  3. Narsissit ovat kyllä kuin pikkuaurinkoja, varsinkin silloin kun ulkona on kovin talvinen sää;)
    Mutta kyllä se kevät tulee, on tullut joka vuosi!

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig