Tomaattikeitto on ruokaklassikko, joka kuuluu meidän perheen ruokalistalle ihan säännöllisesti. Sitä syödään ympäri vuoden. Ja jos keiton kanssa tarjoilee kaikkea pientä kivaa höystettä, kuten krutonkeja, parmesaanilastuja ja tuoreita yrttejä, ruoasta saa varsin salonkikelpoisen. Toisaalta tämä on myös loistavaa talkooruokaa. Iso satsi valmistuu helposti ja maku vain paranee keittoa uudelleen lämmitettäessä.
Nappaa ohje talteen Versoilevan uusimmasta artikkelista: "Maukas tomaattikeitto".
Sitten vain järjestämään talkoita kevätpuutarhaan!
Kiitos erinomaisesta reseptistä! Tämä keitto oli hyvää ja maistui sunnuntailounaan alkuruokana. Kiitos muistakin kivoista resepteistä ja artikkeleista t. Ekaa kertaa kommentoiva
VastaaPoistaHeippa,
PoistaIhan mahtavaa, että maistui! Ja tosi kiva, että tulit jättämään kommentin:) Mukavaa maaliskuun jatkoa sinne!