tiistai 15. maaliskuuta 2022

Onnen hetkiä luoden

Juuri nyt iloitsen valosta, auringonpaisteesta, värikkäistä kukkasista ja kevään lähestymisestä. Mutta kaiken ilon keskellä, tässä pähkähullussa maailmassa, kaipaan välillä totaalista rauhoittumista. Aivojen nollausta. Mielen tasoittumista. Silloin suuntaan kesähuoneeseen.

vanhat-ikkunat-kesahuone
Kesähuone uinuu vielä Ruususen unta. Maljakoissa on syksyltä jääneitä syyshortensioita, tavarat on mullin mallin, lattialla laatikoita ja nurkassa kasa tyynyjä ja peittoja. Koko tila odottaa perusteellista kevätsiivousta.
kesahuone-sisustus-talvi
Mutta riittää, kun mahdun tähän pöydän ääreen ja saan istahtaa hetkeksi alas kahvikupposen kanssa. Hengittelen syvää, tuijottelen ikkunasta, kuuntelen ovenraosta kuuluvaa linnunlaulua.
kuivatut-syyshortensiat-maljakossa
Ilmassa on kevään merkkejä, paksusta lumikerroksesta huolimatta. Sisuskaluja kalvanut huoli alkaa valon myötä vähän helpottaa. Eihän se maailmantilannetta mihinkään muuta, mutta jospa oma pienoinen lamaantuminen vaihtuisi nyt mukaviin kevätkiireisiin. 
kesähuone-kevättalvi

"Remember to create opportunities for happiness"

Tämä lause löytyi aikuisten omenajuoman korkin sisäpuolelta. Normaalisti nämä tuntuvat joko  hassunhauskoilta tai korneilta. Mutta nyt tuo kyllä osui omaan pirtaan ja ajan hermoon. 

Luodaan onnen hetkiä ja nautitaan lähestyvästä keväästä!

SHARE:

1 kommentti

  1. Kiitos näistä ihanan rauhoittavista kuvista ja tekstistä! <3
    Jo vuosia sitten jossain sisustustyynyissäni luki ´Carpe Diem`, mutta nyt vasta viime päivinä olen sisäistänyt tuon melkein kliseisen lauseen. On oppinut arvostamaan jokaista päivää ja hetkeä ja olemaan kiitollinen pienistä, mutta niin merkityksellisistä hetkistä.

    Ilon hetkiä päivääsi!

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig