sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Terassin joulua

Lasitettu terassi on antanut mahdollisuuden pieneen joulufiilistelyyn, vaikka keli on mitä on. Eli räntää ja vettä vuorotellen. Eilinen koko päivän kestänyt vesisade sulatti loputkin lumet, mutta sainpahan ainakin viimeiset kukkasipulit istutettua.
Siitä olikin mukava siirtyä terassille, sytytellä kynttilöitä ja soittaa vähän joulumusaa. 
Alkusyksystä ripustetut valoketjut ovat nyt ahkerassa käytössä.
Viime vuonna hankittu huonekuusi voi hyvin ja majailee terassilla aina silloin tällöin. Se ei nimittäin kestä pakkasta (tämä on tullut opittua kantapään kautta). Kauniin vihreä huonekuusi sai pienen valohunnun päällensä. Tykkään kovasti näistä paristokäyttöisistä pikkuvaloista. 
En ole valtaisa tuoksukynttilöiden fani, mutta tänne terassille ne sopivat erityisen hyvin. Jouluista tuoksua tuovat myös kuivatut appelsiiniviipaleet.
Seinälle olleet hellehatut lähtivät varastoon ja tilalle tuli metalliset tähdet. Aikaisemmin nämä ovat koristaneet keittiön joulua.
Tänään on muuten tasan 2 viikkoa ensimmäiseen adventtiin. Oikein leppoisaa sunnuntaita ja mukavaa marraskuun jatkoa!

SHARE:

17 kommenttia

  1. Joulu on niiin ihanaa aikaa <3 - ihanat terassikuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Ja onneksi sen joulun voi aloittaa jo hyvissä ajoin :D

      Poista
  2. Ihastuttava sisustus teillä terassilla. Meillä ei ole lämmitettyä terassia, niin siellä ei voi pitää kasveja, mutta muutoin sinne voi sisustaa jo jouluunkiin liittyvää. Led-lamput siellä on kesät talvet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkään ei ole lämmitetty, irrallinen terassilämmitin lämmittää kun itse oleskelen siellä:) Eli kasvit täytyy siirtää pakkasen alta suojaan täälläkin. Mutta tila on niin pieni ja terassilämmitin tehokas, niin villasukat jalassa taljalla istuskellen tarkenee vielä oikein hyvin:)

      Poista
  3. Ihanan viihtyisä terassi! Nuo huonekalut ovat kertakaikkisen ihanat, ihastelen niitä joka kerta kun laitat kuvia terassistanne. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari! Kevyet ja ilmavan näköiset bambu ja rottinki sopivat hyvin tällaiseen pieneen tilaan, niin ei mene terassi ihan tukkoiseksi.

      Poista
  4. Viihtyisä terassi ja ihanat kalusteet.On se niin kivaa että voi koristella jouluun myös terassitilan ja nauttia talven tulossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä joulu hiipii ensin (hyvissä ajoin) kesähuoneeseen ja terassille, ja siitä siirrytään sitten sujuvasti sisätiloihin:)

      Poista
  5. Aika on mennyt mahdottoman nopeasti, jouluun ei ole enää kuin muutama viikko. Tuoksukynttilöitä on hyvä poltella juurikin terassilla, sisällä ne on minulle liikaa mutta lasikuistilla voi poltella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä vähän sama homma. Hajuherkkä pikkumies tyrmää äkkiä voimakkaat tuoksukynttilät, mutta noissa puoliulkotiloissa (terassi, kesähuone, kasvari) niitä palaa kyllä melkein ympäri vuoden. Ja tosiaan, joulukuu on tullut tänä vuonna jotenkin ennätysnopeaa. Täytyy siitäkin lienee syyttää kylmää kesää :D :D

      Poista
  6. Kaunista terassillasi ja jouluista <3
    Ihanaa, että joulu on jo niin lähellä. Odotus on niin kutkuttavaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanne! Ja odotus todellakin on kutkuttavaa, oikeastaan joulussa ihan parasta! <3

      Poista
  7. Kaunis terassi, ihastuttava tunnelma!

    VastaaPoista
  8. Tää teidän terassi on kyllä hurjan söötti ja olet laittanut sen niin kodikkaaksi! :)

    Ja hitsi...kyllä munkin täytyy nyt kaivella joulu cd:t esiin ja aloittaa fiilistely! Iiik! Ihanaa!

    VastaaPoista
  9. Aivan huikean ihana tuo terassi ja ihana sisustus <3

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig