sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

Lohturuokaa ja rutiineja

Tällaisina aikoina sitä huomaa hakevansa turvaa tutuista rutiineista. Elämä, tai ainakin aikataulut, on heittäneet häränpyllyä. Edes jotenkin strukturoitu päiväohjelma tuo ryhtiä, ennakoitavuutta ja turvallisuuden tunnetta. Sama näyttää pätevän itselläni keittiössä. Tällä viikolla on syöty muun muassa makaronilaatikkoa, herkuteltu pullalla ja leivottu rieskoja. Kaikki tuttuja makuja, muistoja lapsuudesta. Lohturuoka on nyt enemmän kuin paikallaan!
Voilla sipaistut uunituoreet rieskat ovat kuin ympärille kääräisty viltti. Täynnä hyvää fiilistä. Rieskat valmistuvat nopeasti ja mukaan voi ujuttaa kaurapuuron tai vaikkapa perunamuusin jämät. Ohje helppotekoisiin rieskoihin (sekä tavallisiin että gluteenittomiin) löytyy nyt Versoilevan uusimmasta artikkelista täältä.

SHARE:

1 kommentti

  1. Rieskat ovat hyviä varsinkin uunilämpöisinä. Nyt pitää vain jaksaa olla kotona jos vain mahdollista.

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig