torstai 10. lokakuuta 2013

Lisää liitutauluprojekteja

Meillä heilui liitutaulumaalisuti syyskuussa, ja osaa tuotoksista olenkin jo esitellyt. Keittiön liitutauluseinä löytyy täältä ja tyttären kirjoituspöydän liitutaululaatikot täältä. Tarkoitus oli maalata myös jääkaapin ovi, vaan toisin kävi. Kun inspis iski, valmista piti tulla ihan heti. JOnnan vinkistä olin aikaisemmin suunnannut Tiimariin liitutaulukontaktiostoksille. 

Jos minä ja maalisuti ei olla ylimpiä ystäviä, ei kontaktimuovi ja meikäläinen ole taivaassa kuulutettu liitto sekään. Aika sinnikkäästi yritin, mutten saanut muovia asettumaan tarpeeksi tasaisesti isona kaistaleena laajalle alueelle. Ja kun tasoittelin ilmakuplia viivottimella, tasoittelin kontaktiin parit vekit. Käyttöön siis suunnitelma B ja viikkokalenteri.
Helposti käsiteltäviä neliöitä (15cm x 15cm), asettelu vapaalla kädellä ja muutaman minuutin päästä pohja oli valmis. Ikivanhalla dymolla viikonpäivät.
 Ja kahdeksantena päivänä tietenkin Toivontai. 
Tytär hiffasi tämän heti, mies laskeskeli ruutuja sen näköisenä, että vaimo taitaa taas olla vähän väsynyt.
SHARE:

20 kommenttia

 1. Tosi kivan näköistä jälkeä tuli! Ja Toivontai, heh. :) Oivallinen idea ainakin lapsiperheen elämään, kun vrk:n tunnit aina vaan tuntuu loppuvan kesken. Yksi kokonainen viikonpäivä siis lisää kalenteriin kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästähän voisi vaikka perustaa kansanliikkeen! Yksi päivä lisää kalenteriin ja silloin on luvallista tehdä vain kivoja asioita:)

   Poista
 2. Huippu idea kyllä :) Tuo Toivontai on hyvä kyllä. Onko kokemusta lähteekö tuo mitenkä irti alusmateriaalista jos niin joskus haluaisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tuossa kiinnitysvaiheessa lähti hyvin, kun piti vähän suoristaa riviä. Mutta tuo jääkaapin ovi taitaa muutenkin olla aika irrotusystävällinen materiaali. En osaa sanoa muunlaisesta alustasta, pitääpi testailla...

   Poista
 3. Ihana toivontai. Mä olen vaan maalaillut liitutaulumaalilla, mutta toi kontaktimuovi on varmaan aika helppo, pienille pinnoille :) Tosi kiva lopputulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii tosi hyvin juuri näille pienemmille pinnoille. Nopea toteuttaa ja saa reunat kerralla siistiksi. Itselläni maalin kanssa reunat tahtoo aina suttaantua jostakin kohtaa, vaikka kuinka teippailen maalarinteipillä ennen maalausprojektia. Se tosin saattaa kertoa enenmmän jotakin meikäläisen huolellisuudesta kuin maalin käyttäytymisestä...

   Poista
 4. Tyylikäs ja kätevä ja kaupan päälle mainio Toivontai - oikein hieno idea kaiken kaikkiaan.

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
 5. Mä oon tuota liitutaulu-ajatusta muhittanu jo vuosikaudet, nyt taidan kyllä joku kerta suunnata Tiimariin ostoksille! Kiitti hyvästä ideasta!

  Ja hei, miehet.. ne vaan ei tajuu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtahan sieltä Tiimarista saa kai kaiken alehinnoin, eli kipin kapin ostoksille!

   Poista
 6. Näyttää tosi kivalta! Mun kalenterissa voisi olla useampikin toivontai. :) Tuota kontaktimuovia on pitänyt ostaa, mutta aina unohdan kun kaupungilla pyörin. Jospa seuraavalla kerralla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin, että olisi voinut tehdä yhden neliön myös rästijutuille. Mutta ehkä siihen tarvitsee sitten pakastimen oven, mikään pikkulokero ei riitä...

   Poista
 7. Kiitos kivasta vinkistä!
  Meilläkin on tuota tarraa rullallinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan teippailemaan, tähänkin puuhaan meinasi vähän tulla himo:)

   Poista
 8. Toivontai, mainio idea! Pitääkin testata sitä meidän perheelle.

  VastaaPoista
 9. Liitutaulu ja kaikenmaailman printit on ihan parasta!!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig