maanantai 14. lokakuuta 2013

Pihlajanmarjan hehkua

Hain kirppikseltä puisen kynttilänjalan. Hain, koska en maksanut siitä mitään. Puinen varsi oli irronnut alaosastaan, mutta oli hyvin helposti korjattavissa (kuvassa jalkaa ei vielä edes ole korjattu). Kirpparin täti antoi kynttilänjalan minulle, kun tiedustelin sen hintaa. Kiitin kauniisti ja sanoin, etten tingi enempää.
Mietiskelin, saanko värin sopimaan kotiimme vai spreijaanko jalan mustaksi tai ruskeaksi. Pari päivää myöhemmin lueskelin uusinta Avotakkaa. Siellä se oli: pihlajanmarjan hehku. Sehän tuo väri juuri on! "C-vitamiinia huoneeseen! Pihlajanmarjan väri tekee sisustajan syksyn. Murrettu luonnonväri sopii joka sisustukseen mustavalkoisesta pellavaan." Mistähän paras paikka löytyy? Turkoosin keittiönsohvan vai mustan nahkasohvan vierestä? Kattellaan ja kokeillaan!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Joskus käy kiva tuuri. Kaunis muoto tuolla jalalla, olisin itsekin ottanut pikkurahalla mukaan, saati ilmaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin olin tuosta valmis maksamaan, mutta joskus näinkin. Yhden romu on toisen...jne:)

   Poista
 2. Tosi nätti kynttilänjalka. Ja juuri tuon värisenä. Ja voithan sen maalata myöhemmin jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun olen tuota jonkin aikaa makustellut, väri tuntuu jo tosi hyvältä. Ja suureksi yllätyksekseni myös mies tykkäsi sekä jalasta että väristä. Oho!

   Poista
 3. Mielestäni on juuri tuon värisenä kaunis!

  VastaaPoista
 4. Turkoosi voisi olla kiva kaveri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttivät kyllä hyvältä väriparilta turkoosin kera, vaan tuo meidän ohjelmointipäällikkö iski silmänsä siihen myös. Nyt on nostettu korkeammalle hyllyn päälle turvaan.

   Poista
 5. Ihan kuin minun kirppisjalkani, aivan samaa sarjaa! Tykkään tuosta oranssista, ja kuten Saga jo totesikin, voithan sen myöhemminkin maalata.

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
 6. Oranssi on jo oikein kotiutunut meille:) Katsotaan värifiilikset sitten keväämmällä uudestaan.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig